Pink deelt bloedeerlijke foto over haar lichaam na de bevalling

Je hebt van die celebs die zo goudeerlijk over het moederschap zijn, dat je denkt: yeah, sister, we hear you. Zoals Pink. Of Drew Barrymore, waar we vorige week over schreven. Hun posts zijn uit het leven gegrepen en verdomd herkenbaar.

Het is toch heerlijk om te weten dat die vrouwen ook maar gewoon wat doen (hun stinkende best, maar wetende dat niemand perfect is), net als wij?

Niet te geloven

Afgelopen weekend poste zangeres Pink een foto van zichzelf in de sportschool. Ze ziet er retegoed uit, zo in haar strakke sportoutfit, maar ze kan er niks aan doen dat ze toch vatbaar is voor het oordeel van anderen, zegt ze. ‘Ik ben 1.60m en weeg 72 kilo, dat geloof je toch niet?’ begint ze de tekst bij haar Instagram-foto.

Obese

En dan schrijft ze: ‘In het licht van de normale standaarden, ben ik dus nu officieel obese. Ik ben lang niet bij mijn doel of laat staan in de buurt na mijn tweede baby, maar damit, ik voel me niet obese. Het enige wat ik voel is dat ik mezelf ben. Dus stap niet op die weegschaal vrouwen!’

Zo, daar is geen speld tussen te krijgen. Er is al bijna 8000 keer op gereageerd en de foto kreeg meer dan 223.000 likes. Bam.

Opwarmen van je koffie

Pink, die dus niet te beroerd is zichzelf en de worsteling die soms bij het moederschap komt kijken, te delen, krijgt daarmee helaas ook kritiek over zich heen. Zo poste ze laatst een foto van zichzelf, terwijl ze ze op de grond zit bij de magnetron, waarin ze net haar decaf-koffie heeft opgewarmd. Met de tekst: ‘Als het opwarmen van je decaf coffee een excuus wordt om even op de grond te zitten om uit te rusten.’

Stuiteren

Ze werd gebasht door moeders die begonnen te stuiteren omdat koffie niet goed is voor je kind als je borstvoeding geeft. But hey, Pink zou Pink niet zijn, als ze zich daar door laat weerhouden. Gelukkig maar.

Lees ook: deze 11 tweets over het ouderschap maken Ryan Gosling de koning des vaders

Instagram

Reageer op artikel:
Pink deelt bloedeerlijke foto over haar lichaam na de bevalling
Sluiten