Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 30 dec 2017

Pink barst in huilen uit in de supermarkt en de reden zal elke moeder herkennen

Dat Pink ondanks haar rock & roll leventje ook een gewone moeder is, bewijst ze keer op keer met eerlijke en emotionele berichtjes op sociale media. Dit keer deelt ze waarom ze samen met een andere moeder in huilen uitbarstte toen ze boodschappen deed.

Huilen

Er zijn drie dingen zeker in het leven: de dood, dat je belasting moet betalen en het feit dat het moederschap je zo nu en dan tot tranen roert. Of het nu van blijdschap is of van pure ellende. Om die laatste reden moest de zangeres een traantje wegpinken.

Toen Pink boodschappen deed en een andere moeder haar aansprak omdat ze zoveel herkende in haar berichten op sociale media, moesten de twee vrouwen huilen. Gewoon omdat je je nergens meer moeder voelt dan in de supermarkt.

Tweet

‘Een lieve moeder kwam naar me toe in de supermarkt en vertelde me dat ze kracht haalt uit de dingen die ik op sociale media deel over het moederschap’, schrijft Pink in haar berichtje. ‘Het is zo zwaar. We hebben samen gehuild. Ik zou willen dat wij moeders elkaar soms een break konden geven van het moederschap.’

Viraal

Haar berichtje is al meer dan 87 duizend keer geliket en heeft duizenden reacties gekregen van moeders die zich herkennen in de tekst. Het moederschap is zwaar, zélfs als je Pink bent.

Het moederschap in een notendop: deze 25 dingen een triljoen keer doen

Twitter

Reageer op artikel:
Pink barst in huilen uit in de supermarkt en de reden zal elke moeder herkennen
Sluiten