Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Work & Life 20 jun 2019

Het raadsel is opgelost: zó moet je plassen in een trouwjurk

Het is bijna zo ver: de grote dag. Gelukkig heb je De Jurk al binnen en kan je niet wachten om hem aan te doen op de dag zelf. Allemaal leuk en aardig natuurlijk, maar je zit nog wel met een aantal vragen.

Hoe moet je bijvoorbeeld plassen in dat ding? Je wil natuurlijk niet je jurk onder piesen. En laten wij daar nou net de oplossing voor hebben:

via GIPHY

Plassen in een trouwjuk

Je denkt misschien dat je dit absoluut niet gaat doen op de grote dag, maar reken maar dat dit echt de beste oplossing is om je plasje te plegen. Met dit stappenplan heb jij binnen no time je blaas geleegd zonder dat je jurk vies wordt:

Stap 1 –  Het hokje in

Het kan handig zijn om op je trouwlocatie ook even te checken hoe de wc er bij hangt. Moet je op de dag zelf ineens plassen, maar sta je al in je jurk? Geen paniek, loop naar het toilet en ga het hokje in. Het kan handig zijn om niet alleen naar het hokje te gaan, als je wat helpers bij je hebt wordt het alleen maar handiger. Belangrijk: de deur moet open blijven.

Stap 2 – Doe je lingerie uit

Doe je onderbroek helemaal uit – ja, echt. We komen hier later nog op terug, maar hem helemaal uit doen is nodig voor je aan stap vier kunt beginnen.

Stap 3 – Hijsen maar

Tijd om je jurk aan de voorkant op te hijsen tot je middel en goed vast te houden. Als je een hoepelrok of onderrok aan hebt, moet je deze natuurlijk ook mee optrekken.

Stap 4 – Andersom op de wc zitten

We zijn aangekomen bij dé oplossing: je moet als je gaat plassen in een trouwjurk namelijk andersom op de wc gaan zitten. Of je nou helpers bij je hebt of niet, het is het allerbeste om met je gezicht richting de stortbak te gaan zitten. Door andersom te gaan zitten hoef je je eigenlijk alleen maar druk te maken om de voorkant van je jurk, want de sleep hangt achter de wc-bril (of nog fijner: wordt vastgehouden door je helpers).

Stap 5 – Leun naar voren

Wel handig om in die positie naar voren te gaan leunen als je gaat plassen. Zo ‘richt’ je niet op de voorkant van je trouwjurk. Door te leunen is je jurk eigenlijk helemaal uit de gevarenzone, je jurk is door te leunen zelfs nog veilig als je per ongeluk een plooi laat vallen. Moet je niet plassen maar ga je voor number two? Dan moet je uiteraard niet naar voren leunen, maar juist naar achter..

Stap 6 – Vegen

Ha, je moet natuurlijk wel even vegen. Handig om een van je helpers te vragen om wat wc-papier aan te geven. Best lastig namelijk om daaraan te komen als je achterstevoren op het toilet zit.

Stap 7 – Lingerie weer aan

Nu komt misschien wel weer het lastige gedeelte: je lingerie moet weer aan én dat terwijl je de voorkant van je jurk nog vasthoudt. Door één been op de toiletbril te zetten voor stevigheid gaat dat iets makkelijker. Je bent weer ready to party!

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Het raadsel is opgelost: zó moet je plassen in een trouwjurk
Sluiten