Chiara Izelaar
Chiara Izelaar Relatie 8 jul 2019

Liefdesadvies? Deze podcasts gaan over vlinders, liefde, relaties en problemen!

We zijn oud en wijs genoeg om te weten dat ons liefdesleven niet te vergelijken is met een sprookje. Van vertrouwen tot intimiteit en vlinders: een handboek zou wel ‘s fijn zijn. Gelukkig helpen deze podcasts je ‘de liefde’ enigszins te begrijpen.

1. Modern Love

Deze podcast is een verlengde van de column ‘Modern Love’ in de New York Times. De bekende columnisten verzorgen de lezingen zelf. Waarom mensen juist wel of niet verliefd worden staan hierin centraal. Leuk én leerzaam om naar te luisteren!

Lees ook: Verliefd of liefde: Het verschil tussen vlinders en houden van

2. Love Is Like A Plant

Deze podcast gaat in op eenzaamheid, daten, liefde, relaties, break ups en nog veel meer. Love Is Like A Plant geeft altijd antwoord op de vraag hoe we liefde kunnen laten blijven groeien.

3. I Do Podcast

Van leren meer intiem te zijn tot stress handelen en samen op vakantie gaan: I Do behandelt alle situaties waar getrouwde koppels in terecht komen.

4. Honey

Acteur en schrijfster Julia Meltzer praat in deze podcast met stellen over hun meest recente discussies en ruzies. Of het nu diep, ongemakkelijk of gênant is.

Lees ook: Trouble in paradise? Experts geven liefdesadvies waar ieder koppel iets aan heeft!

5. Where Should We Begin?

Hebben jullie relatietherapie overwogen, maar de knoop nooit doorgehakt? In iedere aflevering van deze podcast begeleidt Esther Perel een sessie koppeltherapie waarin Perel het paar helpt een probleem op te lossen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Liefdesadvies? Deze podcasts gaan over vlinders, liefde, relaties en problemen!
Sluiten