Pottopoly is monopoly voor Harry Potter fans en we moeten dit hebben

Als de avonden vroeg donker zijn en de verwarming in huis een tandje erbij krijgt, kunnen de bordspellen uit de kast. Gezellig! Spelletjes spelen is weer helemaal terug en met de komst van Pottopoly weet je zeker dat het nog een lange, spannende avond wordt.

Happiness can be found, even in the darkest of times, if one only remembers to turn on the light.’ Harry Potter fans opgelet. Je hebt geen licht meer nodig om gelukkig te zijn want hier is Pottopoly. Kristen Roedel, fan van Harry Potter bedacht ‘s wereld beste bordspel ooit, want Monopoly in combinatie met Harry Potter, duh!

LEES OOK: De kracht van tradities, zoals spelletjesavond met het gezin.

Etsy verkoopster Kristen bedacht het spel en maakte het helemaal zelf. Alle kenmerken en bekende locaties van het Potter universum hebben de bekende plekken van Monopoly ingenomen. En ja, dat betekent natuurlijk dat de gevangenis ingenomen is door Azkaban!

Alles is aanwezig op het prachtig gemaakte bord. Kans en Algemeen fonds zijn vervangen door ‘potions’ en ‘charms’. Briljantie. Verder kunnen de Harry Potter karakters natuurlijk niet ontbreken, dus plukte Kirsten enkele LEGO stukken weg uit de Potter LEGO collectie. We zien Hermione, Ron, Voldemort, Snape, Draco en drie verschillende Harry’s.

Rest ons de vraag: waar-kunnen-we-dit-kopen-nu! Voordat je net zo enthousiast wordt als ik, hou je ‘galleons’ nog even in je zak, want het lijkt erop dat het spel uitverkocht is. Op Kirstens Etsy pagina kun je Pottopoly niet meer kopen. Maar het lijkt ons sterk dat er achter schermen niet heel verwoed gegoocheld wordt om zo snel mogelijk een pittige productie op gang te krijgen.

LEES OOK: Moeder bouwt slot Zweinstein na van LEGO.

We raden Kirsten aan om Pottopoly zo snel mogelijk te claimen en beschermen, want ze zit op een goudmijn! Dat er rechten spelen bij Warner Bros of J.K. Rowling vergeten we gemakshalve maar even.

LEES OOK: Hou je wel van bordspellen, zo leuk is het!

Esty Kirsten Roedel

Reageer op artikel:
Pottopoly is monopoly voor Harry Potter fans en we moeten dit hebben
Sluiten