Muriel Oonincx
Muriel Oonincx Lifestyle 21 maart 2014

Prachtige fotografie uit de Midwest

De hype om via Instagram en Pinterest te laten zien wat je in huis hebt als fotograaf zorgt de afgelopen maanden voor een stroom aan fotografie virals. Vingersgekruisd hopend op tienduizenden likes, shares en daarmee zichtbaarheid. En wie weet wel dé doorbraak voor betaald werk en roem.

Famme struint graag het internet af op zoek naar mooie beelden en filmpjes die ons ontroeren of aan het lachen maken. Zo ook de beelden van Jake Olson. De fotograaf uit Nebraska, VS kiest voor de achtergrond van zijn hometown de Midwest, dat doorspekt is van warme kleuren en het authentieke Western gevoel. Stoffige wegen, open luchten en adembenemende natuur. Plaats daar nog schattige kindjes bij en je hebt wat ons betreft een succesnummer te pakken. Het zal niet ieders smaak zijn, maar zo veel mensen zo veel smaken, nietwaar?

Switch

Olson begon overigens pas met fotograferen toen hij 38 jaar oud was en een carrière in de juwelenindustrie vaarwel zei. En dat maakt het voor ons des te inspirerender. Oordeel zelf of zijn switch een goeie keus was. Wij zeggen: thumbs up, cowboy!

Reageer op artikel:
Prachtige fotografie uit de Midwest
Sluiten