Els van Asseldonk
Els van Asseldonk Kids augustus 26, 2014

Prachtige fotoserie: zomervakantie op het platteland

Al sinds 2012 werkt de Poolse (moeder van twee) Izabela Urbaniak aan de prachtige fotoserie ‘Summertime’. Wat ze vastlegt: zomervakanties op het platteland, een zorgeloze kindertijd en het geluk van iedere dag. Een zomer zonder computers en tv’s, met alleen mooie natuur en spelende kinderen. Schitterend!

Izabela liet zich inspireren door haar eigen jeugd, toen ze in de zomervakantie altijd naar haar oma op het platteland ging. Tegenwoordig vindt ze het heerlijk om haar kinderen te zien spelen in de natuur.

Voor de fotografen onder ons

Volgens Izabela heeft de ze foto’s niet echt digitaal bijgewerkt. Ze gebruikt Photoshop alleen om de beelden zwart-wit te maken en het contrast te verscherpen. Izabela: ‘De meeste foto’s zijn gemaakt door goed te kijken. Ik heb ze gemaakt met een Canon Mark III en 50 mm f1.4 en 85 mm f1.2 lenzen. Ik kan met volle overgave zeggen dat mijn werk, mijn werk niet is want ik houd echt van wat ik doe.’

Reageer op artikel:
Prachtige fotoserie: zomervakantie op het platteland
Sluiten