Inga Stoit
Inga Stoit Lifestyle 25 okt 2018
Leestijd: 2 minuten

5 redenen waarom prins Harry een geweldige vader gaat worden

Mocht je het nieuws hebben gemist: Meghan Markle en prins Harry verwachten hun eerste kindje. Wij zijn (net zoals de hele wereld waarschijnlijk), enorm blij voor dit prachtige koppel. Wij zien prins Harry dan ook een geweldige vader worden.

Deze 5 redenen weergeven ons vertrouwen in prins (papa) Harry:

1. Hij wil al een lange tijd vader worden

Meghan en Harry spraken openlijk over hun kinderwens in een eerder interview. Het was een gesprek wat zij hadden met BBC in november 2017. Ofwel: zo goed als een jaar geleden! Hij zei wel: ‘stapje voor stapje’ en ‘alles op zijn tijd’, maar dat de twee het wilden was overduidelijk.

2. Hij is geweldig met kinderen

Voor wie onder een steen geleefd heeft: deze man is geweldig met kinderen. Dit blijkt uit meerdere fragmenten die ons hart doen smelten. Alles wijst erop dat hij een goede papa zal zijn. Hij lijkt kinderen volledig te begrijpen.

3. Hij is gek op zijn nichtje en neefjes

Prins Harry liet in een eerder interview (juni 2017) met Daily Mail weten dat zij het beste ooit zijn. Hij sprak met zoveel toewijding en liefde over zijn familie, zonder dat hij het door had gaf hij toen al aan zelf ook ooit een geweldige liefhebbende vader te worden.

4. Hij heeft William & Kate als deskundigen

Zijn broer en schoonzus zijn al 3 keer ouders geworden. Mocht Harry wat vaderlijk advies nodig hebben, weet hij bij wie hij kan aankloppen. Of het nu gaat om slapeloze nachten, het verschonen van luiers of wat dan ook.

5. Hij en Meghan vormen en geweldig team

Iedereen kan zien dat de liefde er vanaf straalt. Hun liefde is bijna jaloersmakend. Dat de twee een goed team vormen ziet iedereen in één oogopslag. Daar kunnen veel stelletjes nog wat van leren.

Wat vinden jullie van het Royal news? Laat het ons hieronder weten op het Mamaforum!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme