Lizette van Loenen
Lizette van Loenen Kids 14 nov 2017

Het verhaal achter deze Instagramfoto van een profsporter en zijn kindje is zo droevig

Soms lijkt het alsof de Groten der Aarde gevrijwaard zijn van ellende en gebroken harten. Dat dit niet zo is, bewijst het hartverscheurende verhaal van profsporter  Marquise Goodwin die football speelt bij de 49ers.

Te vroeg geboren

De speler verloor zijn zoontje door complicaties bij zijn geboorte. Het ventje kwam veel te vroeg ter wereld, waardoor hij niet sterk genoeg was om te overleven. Een aantal uur nadat Goodwin zijn zoon verloor, moest hij een belangrijke wedstrijd spelen tegen de Giants.

Tijdens de wedstrijd maakte hij een 83-yard touchdown en direct daarna knielde de speler en keek hij op naar de hemel. Zijn teamgenoten wisten in eerste instantie niet wat er aan de hand was, omdat hij het nieuws niet aan hen had verteld.

LEES OOK: In 100 dagen van prematuurtje naar gezonde baby

Pijn

Goodwin plaatste een foto van zijn hand, samen met het minuscule handje van zijn zoontje op Instagram, met daarbij zijn dankwoord en zijn hartverscheurende verhaal. ‘Ik wil iedereen bedanken die mij en mijn vrouw hebben gesteund en voor ons hebben gebeden tijdens de zwangerschap. We zijn ons kindje vanmorgen om vier uur verloren aan de complicaties bij zijn vroeggeboorte. Ondanks dat we vreselijk veel pijn hebben, ben ik God dankbaar voor mijn krachtige vrouw. De pijn (fysiek, mentaal en emotioneel) die zij heeft moeten verdragen is ongelooflijk. Alsjeblieft, bid voor de Goodwins.’

Zijn foto is al bijna 150 duizend keer geliked op Instagram en onder de foto staan lieve reacties voor de familie.

6 dingen die je nooit moet zeggen tegen de ouders van een prematuur

Reageer op artikel:
Het verhaal achter deze Instagramfoto van een profsporter en zijn kindje is zo droevig
Sluiten