Melissa Eissens
Melissa Eissens Beauty 29 december 2017

Eetbare (Prosecco) nagellak: om letterlijk je vingers bij af te likken

Ja, je leest het goed. De nagellak is niet alleen gemaakt van prosecco, maar het smaakt er ook nog naar. Je kunt ‘m eten én op je nagels smeren voor een feestelijke touch. Meteen bestellen en uitproberen dus.

We hebben het al eerder gehad over proseccotaart en prosecco pong, dus waarom zouden we niet nog meer bubbels in huis halen?

‘s werelds eerste eetbare nagellak

Groupon Engeland komt met deze speciale uitvinding. Ze hebben een foto op Instagram geplaatst van het flesje en op hun website geven ze nog een kleine toelichting: ‘We hebben ‘s werelds eerste eetbare nagellak met gearomatiseerde prosecco gemaakt, de ‘Prosecco Polish’. Deze nagellak combineert onze liefde voor manicure én prosecco. Hij is gemaakt met echte prosecco en ruikt en smaakt er ook naar.’

LEES OOK: Met deze tips wordt Oud en Nieuw vieren met je baby een eitje (en heel erg leuk!)

Het is de bedoeling dat je deze toepasselijke goudkleurige nagellak goed laat drogen, daarna kun je er zo nu en dan eens aan ruiken wanneer je de denkt de geur van alcohol nodig te hebben. Nóg leuker (of gekker): heb je echt een dag vol stress of smacht je zo naar die borrel op het einde van de dag? Je hoeft niet veel langer te wachten: kom alvast in de stemming door even je vingers af te likken. De (opgedroogde) nagellak zou namelijk écht naar een glaasje prosecco smaken als je er alleen aan likt. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je het letterlijk drinkt ;-).

Groupon Engeland

Deze nagellak is (helaas) nu alleen nog verkrijgbaar in Engeland.

LEES OOK: Wacht even hoor: word je dikker van nagellak?

Reageer op artikel:
Eetbare (Prosecco) nagellak: om letterlijk je vingers bij af te likken
Sluiten