Sterre Touw
Sterre Touw Work & Life 2 dec 2018
Leestijd: 1 minuut

Prosecco pong: het spel dat we allemaal willen spelen tijdens de feestdagen

Het drankje dat we allemaal tijdens de jaarwisseling (en andere gelegenheden) (in grote hoeveelheden) drinken is natuurlijk Prosecco. Voor de klok 12 uur slaat maken we het extra gezellig met hapjes en spelletjes. Ben je wel in voor een gezellig spel, dan is Prosecco pong het helemaal! 

Op bijne ieder feestje is het spelletje beerpong razendpopulair. Ook voor kerst kan het voor uren plezier zorgen: Prosecco pong. En dat doen we in stijl.

Prosecco pong

De grote American cups van beerpong maken plaats voor classy plastic proseccoglaasjes. Ook wordt het spelletje gespeeld met een roze ping pong balletje. Helemaal in stijl dus. Kijk wel uit, want als je er goed in bent, drink je al gauw een paar glaasjes Prosecco teveel. Niet dat dat erg is op een nacht als oud & nieuw, maar je wil de jaarwisseling nog wel meemaken toch? Als de kinderen naar bed zijn en de kurken van de Proseccoflessen zijn gehaald, kan de Prosecco-wedstrijd losbarsten.

Rennen naar de winkel

Als je nog nooit beerpong hebt gespeeld is dit een mooie manier om alvast te oefenen. Je kunt het spel bij de Action kopen voor €2,39 (inclusief 12 glazen!). Maar je kunt natuurlijk zelf ook een paar plastic Prosecco glaasjes, een balletje en een flinke hoeveelheid Prosecco in slaan. Je hebt er tenslotte niet veel voor nodig.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Prosecco pong: het spel dat we allemaal willen spelen tijdens de feestdagen
Sluiten