Redactie
Redactie 1. Categories 1 mei 2015

Psst, stille hint: dit wil je voor Moederdag

(advertorial)

Je partner en kinderen vinden het maar wat lastig, want: wat geef je mama nou voor Moederdag? Zo bescheiden als je bent, zeg je vol liefde: ‘Een knuffel of een kus is genoeg!’. Toch?

Maar hé, je mag best eens verwend worden en daarbij mag je zeker aangeven wat je graag zou willen. En nee, dan hebben we het niet over een sportauto of die designertas. Uiteraard heb je al alles wat je hartje begeert (lees: man, kinderen), maar waarom zou je niet gewoon voor dat ene parfum gaan? Immers, la vie est belle!

Julia Roberts

Jouw geur is heel belangrijk voor jezelf, voor je partner, maar ook voor je kinderen. Ze herkennen je hieraan en het geeft ze een vertrouwd gevoel. Dus als we je één tip mogen geven: kies voor La Vie Est Belle van Lancôme. Een veelzijdig parfum met patchoeli, oranjebloesem, iris en jasmijn. Een zachte geur – want less is more – die perfect past bij alledag. Het is niet voor niets dat Julia Roberts de hoofdrol in de campagne kreeg. Ze is moeder van drie en werd gevraagd om haar vrouwelijkheid, talent, glimlach en oprechtheid.

En tja, wie wil er niet op haar lijken? Dus geef die stille hint voor Moederdag. Je partner en kinderen zullen blij zijn dat ze een keertje iets terug kunnen doen voor de positieve, eerlijke, mooie mama die je bent!

Reageer op artikel:
Psst, stille hint: dit wil je voor Moederdag
Sluiten