Wow! Deze bruid heeft een gouden arm tijdens haar bruiloft

Op onze trouwdag willen we er allemaal op ons best uitzien. Voor sommigen betekent dat een middag bij de manicure, kapper of make-up stylist. Voor deze bruid dat het dragen van een shiny gouden armprothese.

Rebekah Marine, een model uit New Jersey, is geboren zonder haar rechter onderarm en droeg altijd een zwarte armprothese. Haar grote dag vroeg toch wel om iets specialers..

Gouden arm

Voor haar grote dag heeft Rebekah Marine een gouden armprothese laten customizen om wat extra bling aan haar outfit toe te voegen en een statement te maken over wie ze is. Eerst zat ze er aan te denken om een witte armprothese aan te doen, passend bij haar trouwjurk, maar toen veranderde ze van gedachte. Het zou wegvallen bij de jurk en toen een vriend goud voorstelde had Rebekah haar keuze gemaakt. Het was volgens het stel de beste dag ever en dat is zeker aan de foto’s te zien.

Een groot succes

De gouden armprothese was zo’n succes op de bruiloft dat Rebekah had besloten hem ook mee te nemen op huwelijksreis naar Mexico. Ze is nu op een missie om haar body positivity boodschap te verspreiden. Go Rebekah!

Reageer op artikel:
Wow! Deze bruid heeft een gouden arm tijdens haar bruiloft
Sluiten