Famme zoekt een redactiestagiair

Wie komt ons team versterken?

Persoonlijk

Ben jij een echte internet junkie en ook nog eens gek op schrijven? Wil jij interviewen, het web afstruinen naar de leukste virals én inhoudelijke stukken schrijven over talloze zaken die wij vrouwen leuk vinden? Zoek niet verder, want op de redactie van Famme.nl komen per september 2017 twee stageplaatsen vrij.

Wie zoeken we?

Een vrouwenlifestyle-freak met een passie voor schrijven, die:
– Een relevante wo of een hbo-mediaopleiding doet
– Alle hoeken en gaten van het internet kent
– De weg weet op sociale media
– Over een creatieve geest beschikt
– Minimaal drie maanden (maar het liefst vijf maanden) beschikbaar is
– Assertief is en over een vlotte pen beschikt
– Niet om klokslag vijf uur naar huis wil
– Foutloos Nederlands schrijft.

Wat bieden we?

Een geweldige stageplek bij dé online uitgeverij van dit moment: Wayne Parker Kent. Famme bestaat uit een gezellig, jong team en niet te vergeten: de redactie zit op de Herengracht in Amsterdam. Je mag tijdens je stage vooral heel veel schrijven, zelf bedenken en uitvoeren. Als redactiestagiair van Famme schrijf je over allerlei onderwerpen die maandelijks in totaal door meer dan één miljoen vrouwen gelezen worden. Wees niet bang, ook als niet-moeder zit je bij Famme op je plek. De moederschap-onderwerpen worden doorgaans door de mommy’s op de redactie geschreven. Oh, en natuurlijk krijg je een stagevergoeding.

Dus ben jij de leuke, creatieve, zelfstandige, harde werker die wij zoeken? E-mail dan je cv en motivatie naar onze hoofdredacteur: [email protected]

Wie weet tot snel!