Redactie
Redactie Persoonlijk 2 mei 2017

Famme zoekt per direct een lifestyle redactiestagiaire

Ben jij een echte internet junkie en ook nog eens gek op schrijven? Wil jij interviewen, het web afstruinen naar de leukste virals én inhoudelijke stukken schrijven over talloze zaken die wij vrouwen leuk vinden? Zoek niet verder, want op de redactie van Famme.nl is een stageplaats beschikbaar.

Wie zoeken we?

Een vrouwenlifestyle-freak met een passie voor schrijven, die:
– Een relevante wo of een hbo-mediaopleiding doet
– Alle hoeken en gaten van het internet kent
– De weg weet op sociale media
– Over een creatieve geest beschikt
– Minimaal drie maanden (maar het liefst vijf maanden) beschikbaar is
– Assertief is en over een vlotte pen beschikt
– Foutloos Nederlands schrijft
– Affiniteit heeft met editing

Wat bieden we?

Een geweldige stageplek bij dé online uitgeverij van dit moment: Wayne Parker Kent. Famme bestaat uit een gezellig, jong team en niet te vergeten: de redactie zit op de Herengracht in Amsterdam. Je mag tijdens je stage vooral heel veel schrijven, zelf bedenken en uitvoeren. Als redactiestagiair van Famme schrijf je over allerlei onderwerpen die maandelijks in totaal door meer dan één miljoen vrouwen gelezen worden. Wees niet bang, ook als niet-moeder zit je volledig op je plek bij Famme. De moederschap-onderwerpen worden doorgaans door de mommy’s op de redactie geschreven. Het allerleukste aan Famme is dat je echt journalistiek kunt werken en kansen krijgt om rubrieken op te zetten en zelf te runnen, interviews te maken en echt te researchen. Bij Famme nemen we de tijd om een goed stuk te schrijven.

En natuurlijk krijg je een passende stagevergoeding!

Dus ben jij de leuke, creatieve, zelfstandige, journaliste in spé die wij zoeken? E-mail dan je cv en motivatie naar [email protected]

Wie weet tot snel!

Reageer op artikel:
Famme zoekt per direct een lifestyle redactiestagiaire
Sluiten