Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Relatie 11 aug 2020
Leestijd: 3 minuten

Ooh la la, 10 redenen waarom vakantieliefde het allerbeste is

Vakantieliefde of een zomerromance, wij houden er van. Want wat is er nou heerlijker dan verliefd worden, zelf al is het maar heel eventjes? En in de zomer zijn we daar net iets vatbaarder voor dan in ieder ander seizoen. En dat is helemaal prima, want een vakantieliefde is een geweldige ervaring en die vergeet je nooit meer.

Of je nu verliefd wordt op een Franse badmeester, een Spaanse propper of gewoon een Hollandse beachboy. Vakantieliefde is het allerbeste dat er is, en wel hierom.

Waarom vakantieliefde het beste is

Komen ze!

Omdat het even niet uitmaakt dat je alleen op zijn uiterlijk valt

Kun je geen gesprek met hem voeren over de politiek? Ach, wat maakt het uit. Voor deze liefde is het helemaal prima als het alleen draait om zijn goede looks.

Het gaat snel

Thuis duurt het misschien weken voordat je eindelijk een date hebt met iemand waar je een oogje op hebt. En als je dan een date hebt, duurt het wellicht weer weken voordat jullie het bed delen. Hoe anders is dat met jouw vakantievlam. Jullie gaan van nul naar honderd in een paar dagen, want ja, die vakantie duurt ook niet eeuwig…

Jullie zien er goed uit

Eerlijk is eerlijk, in de zomer zien we er allemaal wat aantrekkelijker uit. Een bruin kleurtje, afgetraind lichaam. Je zit beter in je vel en daardoor voel je je sexy en dat straal je ook uit.

De leukste dates

Daten in de zomer is leuk, er is buiten altijd wel iets te doen. En zo niet, dan kun je altijd nog naar het strand voor een romantische zonsondergang of een avondje sterrenkijken. Dat zijn toch de beste dates die er zijn.

Er zijn geen verwachtingen

Dat deze liefde een houdbaarheidsdatum heeft weten jullie allebei, en juist daarom zijn er geen verwachtingen. Jullie genieten van het moment en morgen is nog ver weg. Geen zorgen, geen stress.

Je durft meer in bed

Dat dit niet de liefde van je leven is heeft ook als voordeel dat je meer durft te experimenteren. Tijd om eens een nieuw standje te proberen of iets anders spannends wat je misschien niet zou durven met een andere prille relatie.

Sexy weer

De zon schijnt, het is warm en jullie dragen maar weinig kleren. Je drinkt een drankje en de seksuele spanning hangt al snel in de lucht. Met warm weer voelen we ons nu eenmaal eerder sexy, en daar kun je alleen maar van genieten.

Je komt nooit uit de wittebroodsweken

Na een tijdje komt een relatie in een andere fase, de fase dat de eerste grote verliefdheid wegebt. Maar, niet bij vakantieliefdes. Jullie zijn een paar weken lang hotel de botel verliefd, en voordat het weg kan ebben is het afscheid al daar.

Je gelooft weer in de liefde

Was je het geloof in de liefde weer even kwijt? Hij geeft het je weer terug. Net het geloof in liefde op het eerste gezicht, want hallo, kijk naar dat gezicht!

Je kunt altijd nagenieten

Tijdens een koude winter, of zelfs jaren later als je huidige relatie in de sleur zit, kun je terug denken aan die heerlijke spannende en zinderende zomerliefde.

Lees ook:

Ben jij nog samen met je tienerliefde? Dan herken je deze 8 dingen zeker!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme