Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Kids 1 jun 2018
Leestijd: 3 minuten

De Kardashians zouden de Kardashians niet zijn: deze regels golden tijdens hun bevalling

De Kardashians blijven ook dit jaar (so far) niet onbesproken. Drie van de beroemde zussen hebben de familie uitgebreid. Zo verwelkomde Kim haar derde kleine, Chicago West, Kylie Jenner beviel van Stormi Webster en in februari werd ook Khloe moeder voor de eerste keer. Nog voordat zowel Kylie als Khloe de zwangerschap bekend hadden gemaakt, hadden ze al bizarre verzoeken.

Zo vroeg Kylie om een koelkast tot de nok toe gevuld met snacks en Khloe vroeg om een gloednieuw bad voor een onderwaterbevalling. Ook ‘vroegen’ ze allebei om lichtgrijze dekens van luxe kwaliteit. Wat de waarheid ook is, de geruchten over de geboorten van de Kardashians zijn op zijn zachts gezegd schokkend. Deze dingen moesten de ziekenhuizen regelen om de bevalling van de Kardashians voor te bereiden.

LEES OOK: Deze jongensnamen waren in de jaren ’90 enorm populair

1. Maak plaats voor de beveiliging

Niet geheel onbelangrijk als Kardashian zijnde als je het ons vraagt. Khloe zette alles op alles om haarzelf en de baby veilig te stellen. Het ziekenhuis was hoogbeveiligd en iedereen die haar baby zou zien moest een geheimhoudingsverklaring tekenen. De beveiligers zouden bij de parkeergarage, de liften en bij de deuren van de ziekenhuiskamer hebben gestaan. Elke bezoeker is gevraagd om zijn telefoons in te leveren voordat ze de baby zouden zien en er was een lijst met goedgekeurde bezoekers. De veiligheidsmaatregelen vonden plaats bij de geboorte van alle Kardashians kids. We kunnen het natuurlijk ook niet de beroemde familie verwijten dat ze zichzelf beschermen, al helemaal niet als het om een pasgeboren baby gaat.

2. Reserveer een hele vloer

Het willen reserveren van een privéruimte om te bevallen zouden we allemaal wel willen, maar deze luxe is alleen beschikbaar voor degenen die het kunnen betalen. Zo zou de ruimte waar Kim beviel van haar zoon Saint ongeveer $4000 per nacht hebben gekost.

LEES OOK: Hè? Deze gekke regels golden voor zwangere vrouwen in de jaren 50 (deel 1)

3. Voorraad snacks

Zoals eerder al werd vermeld, heeft een dierbare van Kylie Jenner aan een magazine verteld dat ze al vroeg om een voorraad snacks in de kamer, nog voordat ze naar buiten bracht dat ze zwanger was. Kylie kan nog zo’n high life hebben, maar dure dingen lijken niet op haar lijst van must-haves te staan, ze was serieus over de snacks. We kunnen eigenlijk niet anders dan haar props geven, want we herkennen haar toch allemaal wel een beetje als het gaat om snacks?

4. Luxe, dure dekens zijn een must

De Kardashian zussen doen alles in style, dus het is niet heel verrassend dat ook de bevalling een luxueuze ervaring zou moeten worden. Zo vroegen Kylie en Khloe allebei om lichtgrijze, luxe dekens. Een mogelijke reden zou zijn om te zorgen dat de baby zich thuis zouden voelen, zoals het huis ook echt is.

LEES OOK: 14 x de allergrappigste tweets over zwanger zijn

5. Accommodeer de filmcrews

Hoewel veel van de hedendaagse bevallingen worden gefotografeerd door professionele fotografen en zelfs videograden, is het niet vaak dat ziekenhuizen een hele televisieploeg moeten huisvesten terwijl ze een vrouw begeleiden tijdens een bevalling. Kourtney liet de geboorte van haar eerste kind, Mason, filmen voor een Keeping Up With The Kardashians aflevering. Toen Kim beviel van North, zei Kim (terwijl de camera’s draaiden) dat ze overwoog om haar eerstgeborene geen achternaam te geven. Hier stak zus Khloe een stokje voor en vertelde haar zus dat je als mens de identiteit van je ouders wil dragen, je wilt deel uit maken van iets. Het schijnt ook dat de geboorte van True, de dochter van Khloe, is gefilmd. Het is nog even afwachten op toekomstige afleveringen van KUWTK om te zien wat er daadwerkelijk is gefilmd.

6. Verwaarloos andere patiënten niet

Eerlijk is eerlijk, we vinden het bijna zielig voor andere vrouwen die moeten bevallen op dezelfde dag als de Kardashians. Het moét toch wel een beetje afleiden als er een beroemdheid ligt te bevallen, ookal is het ziekenhuispersoneel natuurlijk professioneel. Om te zorgen dat het ziekenhuis zich blijft focussen, ook op de andere patiënten, schijnt dat bijvoorbeeld bij Beyoncé de beveiligingscamera’s zelfs waren afgeplakt zodat het personeel niet zou worden afgeleid.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
De Kardashians zouden de Kardashians niet zijn: deze regels golden tijdens hun bevalling
Sluiten