Renée
Renée Algemeen 26 mrt 2018

Deze reistas pakt zichzelf uit en maakt jouw vakantie daarmee een stúk makkelijker

Van de zwemkleding tot de lievelingsknuffel van je kind: op vakantie gaan is al een fulltime baan op zich. Gelukkig is er nu een reistas die zo makkelijk in gebruik is dat het een flink deel van de stress wegneemt. Geloof ons.

Dat inpakken is natuurlijk al een flinke klus op zich. Dat is echter verleden tijd als je de Topmove reistas van Lidl in je bezit hebt. Dit klinkt als een mega reclamepraatje, maar dat is het niet. Het is gewoon super praktisch.

Handige reistas

Het is namelijk alsof deze reistas speciaal voor moeders gemaakt is. Met een inhoud van 43 liter kan je niet alleen al je kleding en schoenen erin kwijt (en wat extra kleding, je bent een vrouw of je bent het niet). En dan komt het beste deel.

LEES OOK: Slim! Als je deze 21 dagen vrij vraagt heb je 46 dagen vakantie

De Topmove reistas heeft een uitklapbaar opbergsysteem. Dat betekent dat je niet langer al je kleding hoeft op te hangen en je beautyspullen hoeft uit te stallen. Dankzij de drie overzichtelijke vakken houd je alles namelijk lekker op één plek.

En hoe handig zou dit zijn om dit voor kinderen te hebben? Als je alles netjes op deze plek bewaart hoef je niet langer bang te zijn om iets te vergeten, of nog erger, kwijt te raken.

Waar te koop?

We schreven het eerder al: het is een product dat je bij Lidl in de (digitale) schappen vindt. Met een prijs van 24,99 euro is het bovendien ook nog eens goed te betalen. Vergelijk het maar eens met andere reistassen die nu te koop zijn.

Hoera voor deze praktische reistas en (hopelijk) geen huilende kinderen omdat iets belangrijks verdwenen is. Waar ga jij dit weekend boodschappen doen?!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Deze reistas pakt zichzelf uit en maakt jouw vakantie daarmee een stúk makkelijker
Sluiten