Haha! Hoe deze moeder revanche neemt op een pakketdief is de smerigste manier EVER

Stel je voor: je hebt net een nieuwe kerstpyjama gekocht voor je zoon en het pakket waar hij in zit wordt gestolen, omdat de bezorger het pakketje voor de deur heeft gezet. Het overkwam de Amerikaanse Angie Boliek en ze pakte de dief op een geniale manier terug. Revanche!

Gestolen

‘Het steelseizoen is begonnen, volgens mij’, zegt Angie. ‘Ik kreeg een mailtje dat de pyjama voor mijn vier maanden oude zoontje bezorgd was, maar ik zag nergens een pakketje staan.’ Ze kon maar één conclusie trekken: het pakket is gestolen.

Revanche

‘Ik wilde heel graag wraak nemen op mijn eigen manier’, vertelt ze. Dus besloot ze een week lang alle vieze luiers van haar zoontje te verzamelen, deze in een doos te stoppen en voor haar deur neer te zetten. In de hoop dat dezelfde dief weer toe zou slaan. ‘En o ja, mijn zoontje was behoorlijk ziek die week, dus je snapt dat wat er in de luiers zit niet heel fris is.’ Gadver!

LEES OOK: Dit zijn de geheimen van de ‘altijd tip top’ voorbereide moeder

Wéér gestolen

Of de doos gore luiers gestolen werd? Jazeker! Ze maakte een foto van de doos en plaatste die op Facebook met de tekst: ‘Twee dagen geleden werd er een pakket gestolen en als wraak zette ik deze op dezelfde plek neer. De doos werd vandaag gestolen! Zorg dat je altijd tekent voor je pakketjes. En ja, we zijn bezig met een camera in de voortuin’.

Haar bericht heeft al meer dan vierduizend likes en is bijna drieduizend keer gedeeld. In de ruim zeshonderd reacties zeggen mensen dat ze de actie briljant vinden. We geven ze meer dan gelijk!

Haha: ‘s werelds schattigste dief betrapt

Facebook Angie Boliek

Reageer op artikel:
Haha! Hoe deze moeder revanche neemt op een pakketdief is de smerigste manier EVER
Sluiten