Deze Rituals adventskalender is voor jou en jou alleen (genieten met een hoofdletter G)

Niets zo leuk als het aftellen naar een bijzondere gebeurtenis. Sinds jaar en dag bestaat de adventskalender voor het aftellen naar Kerstmis. De leukste adventkalenders vliegen je om de oren, maar de allerfijnste is toch wel deze beauty van Rituals, die puur en alleen voor jou is en niemand anders.

Heb je nog geen verlanglijstje voor Sinterklaas doorgegeven? Dan hebben wij de gouden tip voor je. De Rituals adventskalender 2017 is zo leuk, dat je er zelfs tot 5 december mee wil wachten om hem te starten. Er zijn 24 vakjes om open te maken en elk vakje bevat een verwennerij voor je lichaam of je omgeving. Het is zonde om te verklappen wat er allemaal in zit, dat bederft de pret van het openmaken, maar verwacht in ieder geval kleine verpakkingen uit de verschillende lijnen van Rituals zoals de Hammam scrub, Ayurveda hand lotion en Sakura body cream. Ook bevat de box 4 speciale adventskaarsen.

LEES OOK: En met deze adventskalender maak je je wederhelft (en jezelf) heel erg blij.

Adventskaarsen

Het verhaal van het aansteken van adventskaarsen is dat je de vier zondagen voor kerst een kaars aansteekt om de adventsperiode mee aan te geven. Elke zondag wordt er 1 kaars aangestoken zodat ze allevier branden wanneer Kerstmis is aangebroken. Een mooie traditie.

Een bericht gedeeld door Rituals Cosmetics (@ritualscosmetics) op

Rituals adventskalender

Geen zin om te wachten tot 5 december? Snappen we maar al te goed. Dan bestel je hem toch gewoon lekker voor jezelf? Want waarom zou je jezelf niet af en toe verwennen met iets dat puur voor jou alleen is?

Hier kun je hem bestellen.

Reageer op artikel:
Deze Rituals adventskalender is voor jou en jou alleen (genieten met een hoofdletter G)
Sluiten