wpk-admin
wpk-admin Eropuit 24 jan 2018
Leestijd: 1 minuut

6 x waarom je een road trip met je zus wilt maken

Een roadtrip maken met je zus en de wereld op je eigen gemakje ontdekken is fantastisch. Even tijd voor jezelf en voor je familie (de andere kant) is ook hartstikke belangrijk. Kies samen jullie favoriete stad of steden, pak de auto in en gaan met die banaan!

1. Het versterkt jullie band

Als je je zus niet zo vaak ziet of als je het niet zo goed met haar kan vinden, dan is een roadtrip dé manier om te bonden. Geloof ons.

2. Je mag zeuren

Als de weg nog eindeloos lijkt te duren, mag je wel even de zeurpiet uithangen. Je zusje kan het toch wel van je hebben. Maar niet te lang, want een roadtrip is natuurlijk evengoed genieten.

3. Je kunt je voorkeuren zeggen

Als jij graag pizza wil eten en je zus liever patat, dan kun je altijd proberen je zin door te dringen. Dat kan alleen bij je zusje. Je weet ook wel hoe je haar over kunt halen. Superfijn!

4. Je hoeft je rare gewoontes niet te verbergen

Want die hebben we allemaal. Maar bij je zusje hoef je die allemaal niet te verbergen. Oftewel, je kunt lekker helemaal jezelf zijn. Heerlijk.

5. Je ontdekt nog meer dingen van elkaar

Normaal leef je ook met haar in één huis, maar nu ben je gewoon met z’n tweeën. En dan kom je nóg meer over de ander te weten. Heel verrassend soms.

6. Je krijgt sowieso geen heimwee

Als je daar snel last van hebt, dan is het altijd fijn om met je zusje te gaan. Dat voelt als thuis en dat zorgt er vast voor dat je niet zo snel terugdenkt aan thuis. Heel fijn.

Inpakken en wegwezen!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
6 x waarom je een road trip met je zus wilt maken
Sluiten