9 romantische zomerdates die jullie dichter tot elkaar brengen

De zomerkriebels hangen in de lucht. En het is hét moment om er samen met je lover op uit te gaan. Of jullie nu in een dipje zitten of hoteldebotel zijn… Deze romantische zomerdates brengen jullie dichter tot elkaar. Enjoy!

Spontane rit

Stap in de auto, zet de radio aan en de ramen open en rij naar bestemming onbekend. Wie weet wat jullie onderweg allemaal tegenkomen. En wellicht leidt dit spontane ritje wel tot een ander spontaan ritje, if you know what I mean… 

IJsje delen

Een ijsje is niet alleen een verkoelende versnapering, maar brengt ook de nodige erotische associaties teweeg om de zomerdagen nog heter te maken. De perfecte combinatie tussen hot and cold, als je het mij vraagt!

Lees ook: Trouble in paradise? Experts geven liefdesadvies waar ieder koppel iets aan heeft!

Strandwandeling

Een dagje strand mag niet aan jullie zomer ontbreken! En hoewel het moeilijk is om een momentje voor jullie samen te nemen (lees: stranddrukte), kunnen jullie natuurlijk wel wachten tot de zon ondergaat voor de strandwandeling van jullie leven.

Buitenbioscoop

Wie zegt dat een filmpje pakken cliché is? In de zomer zijn er voldoende buitenbioscopen, zoals op dakterrassen, strandjes en pleinen, waar jullie knus tegen elkaar aan kunnen leunen.

Rooftop bar

Een rooftop bar geeft een hele andere dimensie aan ‘een drankje doen’. Het spectaculaire uitzicht, het zomerse briesje, de zinnenprikkelende smaken… Smaken naar meer!

Picknick

Samen kletsen, lachen en knuffelen onder het genot van jullie favoriete hapjes en drankjes is altijd een goed idee. Vooral als jullie een afgelegen plekje in een bos, park, strand of ander natuurgebied opzoeken.

Lees ook: Bios en uit eten cliché? Dit is dé ideale date volgens je sterrenbeeld!

Bootje varen

Samen varen betekent dat jullie samen een boot moeten besturen. Samenwerking brengt jullie dichter tot elkaar. Zijn jullie op de plaats van bestemming? Neem dan een verfrissende duik en haal de picknickmand tevoorschijn. Dit wordt een dag om nooit te vergeten.

Buitenbad

Jullie kunnen uiteraard ook een frisse duik nemen in een buitenbad. Hoezo dit romantisch is? Tussen alle kids is het niet kosher om klef te zijn. Het zal extra intens zijn als jullie elkaar – na al het staren en verlangen – de zwemkleding van het lijf kunnen scheuren.

Festival

Met je voeten in het gras, het zonnetje in je rug en je hoofd in de wolken dansen op swingende deuntjes… Tja, festivals maken nu eenmaal iets los. Voldoende reden om een festivalletje te pakken met je lover.

Lees ook: Wetenschappelijk bewezen liefdesadvies? Deze activiteiten versterken je relatie!

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
9 romantische zomerdates die jullie dichter tot elkaar brengen
Sluiten