Sherita Jager
Sherita Jager | LinkedIn Body april 7, 2019

Omdat rood haar heel speciaal is: de leukste redheads van Nederland

Onlangs ging de prachtige Julian (7) viraal na een oproepje van zijn moeder. Julian was niet blij met zijn rode haren, omdat hij er dagelijks mee werd gepest. Speciaal voor Julian en alle andere prachtige kinderen met rode haren, delen wij een paar van de leukste redheads!

Slechts twee procent 

Slechts twee procent van de bevolking heeft deze prachtige haarkleur. Veel volwassenen verven hun haar zelfs om deze mooie vurige lokken te krijgen, maar helaas worden kinderen met rood haar gepest, vertelt Sanne, de moeder van Julian. In haar bericht, gepost op Facebook, vertelt ze: “Hij haat het, wil het liefst naar de kapper om het af te knippen óf te verven. Voelt zich lelijk en heeft er dagelijks verdriet om. Waarom? Hij wordt dagelijks gepest om zijn haarkleur of mag soms zelfs niet mee doen met buitenspelen. Ik dacht dat dit gebeurde in 1950, niet in fucking anno 2019.”

Ze deelt een foto van haar stoere bink met prachtige rode haren. Het bericht werd massaal gedeeld en ook opgepikt door de internationale media. Wij hopen dat Julian zich beter voelt en nooit meer gepest wordt, om wat dan ook!

En speciaal voor Julian en alle andere roodharigen, laten wij zien dat redheads rocken! Dit zijn de leukste roodharigen van Instagram:

Prachtige redhead baby

Stoere rocker!

Rood haar en matching shirt

Haren om te koesteren

Mooie vlechten en staarten

Een lach om bij weg te smelten

Rood haar en groene ogen, we love it!

High five voor alle gingers!

Meer over rood haar? Deze opmerkingen kun je – als je rood haar hebt – waarschijnlijk niet meer aanhoren!

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Omdat rood haar heel speciaal is: de leukste redheads van Nederland
Sluiten