Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Work & Life 24 okt 2020
Leestijd: 2 minuten

6x de mooiste rotan items voor de kinderkamer

Rotan is helemaal in en past perfect in een interieur met vintage of bohemian vibes. Niet alleen in de woonkamer, nee ook in de kinderkamer is rotan een sfeervolle toevoeging voor je interieur. Wij laten je zes prachtige items zien die jouw kinderkamer helemaal van deze tijd maken.

Rotan, we love it. Het heeft een lekkere vintage look en geeft je huis meteen een warme sfeervolle uitstraling. Bovendien kun je het in iedere ruimte gebruiken, zelfs in je tuin of op je balkon!

Rotan in de kinderkamer

Kan jouw kinderkamer wel een opfrisbeurt gebruiken? Of ben je nog bezig met het afmaken van de babykamer? Check dan zeker even deze prachtige rotan items voor in de kinderkamer.

Rotan wieg of ledikant

Een eyecatcher in de kinderkamer is altijd het wiegje of ledikantje. Kies je voor een rotan exemplaar dan weet je zeker dat hij de show steelt!

Rotan spiegels

Spiegeltje, spiegeltje, aan de wand, wie is het mooiste van het land? Nou, jouw kinderkamer natuurlijk. Zeker met een paar mooie rotan spiegels. Door er meerdere op te hangen krijg je bovendien een leuk speels effect.

Rotan stoeltje

Hoe leuk is het voor je kind om zijn eigen stoeltje op zijn kamer te hebben. Om lekker boekjes op te lezen bijvoorbeeld. Een rotan stoeltje is bovendien lekker stevig en licht. Eventueel een fijn kussentje of schapenvachtje erin en je hebt een heerlijk knus zitje.

Rotan kapstok

Een fijn plekje om je mooiste babyspullen aan te presenteren is een rotan kapstokje. Hang hem niet helemaal vol maar licht alleen een paar mooie baby items uit. Zo komt hij extra goed tot zijn recht.

Rotan kledingrek

Die prachtige kleertjes verdienen natuurlijk een prachtig plekje om te shinen! Wat dacht je van een mooi rotan kledingrek? Dit exemplaar vinden wij helemaal te gek.

Rotan hoofdbord

Voor de grotere kids is rotan natuurlijk net zo leuk. Met een rotan hoofdbord achter het bed bijvoorbeeld tover je een saai bed om in een ware showstopper.


Lees ook:

10x De leukste muurschilderingen en behang voor de kinderkamer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
6x de mooiste rotan items voor de kinderkamer
Sluiten