Chiara Izelaar
Chiara Izelaar Eten 29 april 2019

Dagje Rotterdam? Hier ontbijt, lunch, dineer én snack je!

Hier kun je terecht voor ontbijt

Bazar

Midden in één van de gezelligste straten van Rotterdam – de Witte de Withstraat – bevindt zich de Bazar. Zodra je hier naar binnen loopt kom je in een wereld van 1001 nacht terecht. Van gezellige tafeltjes, kleurrijke lampjes en vrolijke muziek… De sfeer doet je denken aan een verre vakantiebestemming. De meeste gerechten op de kaart zijn dan ook afkomstig uit het Midden-Oosten en Noord Afrika. Hoewel je hier ook prima terecht kunt voor een voortreffelijke lunch en/of diner mag het uitgebreide ontbijtje niet aan je dagje Rotterdam ontbreken.

By Jarmusch

By Jarmusch is geïnspireerd door het Amerikaanse diner principe. Typisch voor een diner is dat je van alles en nog wat kunt bestellen, er is dus voor ieder iets wils! Neem plaats op één van de hoge barkrukken aan de ronde bar of in één van de booths. Ga voor chicken and waffles als je ‘t echt a la American wil doen. Maar je kunt uiteraard ook kiezen voor een gezonde bowl, scrambled eggs, hamburgers, pancakes en nog veel meer. Enne, je kunt je filterkoffie lekker bij laten schenken!

Lilith

Lilith staat bekend om dé beste pannenkoeken van Rotterdam. En ik kan je vertellen dat de fluffy versnaperingen van dit zaakje inderdaad een speciaal plekje in mijn hart hebben veroverd. Naast pancakes zijn er ook verschillende bowls, eggs, koffies, theetjes en smoothies. Wanneer je langskomt maakt niet uit, in dit mysterieuze, vintage zaakje kun je terecht voor een all-day breakfast. Maar de ongedwongen sfeer zorgt wel voor een heerlijke start van de dag!

LEES OOK: 5 x kindvriendelijke lunchrooms in Rotterdam

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Dagje Rotterdam? Hier ontbijt, lunch, dineer én snack je!
Sluiten