Chiara Izelaar
Chiara Izelaar Eten 29 april 2019

Dagje Rotterdam? Hier ontbijt, lunch, dineer én snack je!

De lekkerste lunchrooms in 010

Guliano

Bij Guliano geniet je van de beste broodjes van de stad, period! In dit kleine, maar sfeervolle lunchzaakje aan de Meent eet je authentieke Italiaanse lunchgerechten, en dat proef je! Rotterdammers staan gerust in de rij voor de bistecca. Maar ook de verse ijskoffie is een echte aanrader. Is er geen zitplek – dit komt vaak voor -, niet getreurd? Je kunt de broodjes ook afhalen. Yummie! TIP: Er zijn diverse delicatessen, zoals de truffelmayonaise, die je in het zaakje kunt kopen.

Hotel New York

Aan de hippe Kop van Zuid bevindt zich het voormalig hoofdkantoor van de HollandAmerika-lijn. Dit oude karakteristieke pand is inmiddels omgetoverd tot dé hotspot van de stad. Met haar hoge plafonds, robuuste buizen en stoere scheepselementen proef je de nostalgie. De echte lekkerbekjes kunnen hun hart ophalen bij de oesterbar, waar dagelijks verse schaal-en schelpdieren worden bereidt. Ga je liever voor zoet? Snoep dan van de ambachtelijke afternoon tea uit de eigen patisserie van Hotel New York. Maar je kunt hier ook ontbijten, dineren, borrelen én genieten van de cocktailbar!

Lees ook: Dit zijn de leukste cocktailbars in Rotterdam!

Op Het Dak

Het terras van Op Het Dak kijkt over de tuin met eigen groenten, fruit, kruiden en de collectie eetbare bloemen. Het is dan ook niet gek dat deze bistro verse, pure, lokalen én verrukkelijke ingrediënten serveert. Het menu verandert ieder seizoen, maar het uitzicht vanaf deze locatie is heel het jaar door schitterend! Ontbijten, lunchen of borrelen: hier kan het allemaal.

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Dagje Rotterdam? Hier ontbijt, lunch, dineer én snack je!
Sluiten