Chiara Izelaar
Chiara Izelaar Eten 29 april 2019

Dagje Rotterdam? Hier ontbijt, lunch, dineer én snack je!

Dineren doe je HIER!

Little V

Direct naast de Laurenskerk – één van de weinige gebouwen die het bombardement heeft overleefd – bevindt zich Little V (klein Vietnam). Dit restaurant is zo populair dat je weken van tevoren MOET reserveren, en terecht! Dit restaurant heeft een uitgebreide kaart met verse, smaakvolle en authentieke gerechten en de heerlijkste cocktails. Ook besteedt de keuken veel tijd aan de opmaak van de borden. Het restaurant zelf is sfeervol én voorzien van een zonnig terras. Kortom: HIER MOET JE NAARTOE!

Alfredo’s Taqueria

Latijnse muziek, kleurrijke sferen, smaakvolle hapjes en zinnenprikkelende cocktails? Je vindt het hier! Van nacho’s tot taco’s en flan: je wil het liefst de hele menukaart uitproberen. En dat kan, want dit zaakje is niet schadelijk voor je bankrekening!

Jamie’s Italian

De Markthal mag niet aan jullie lijstje ontbreken! Hier kunnen jullie terecht voor de heerlijkste versnaperingen. Van kaasjes tot noten en donuts: de keuze is reuze! Na het slenteren langs alle kraampjes kun je neerstrijken bij Jamie’s Italian. Italiaans op z’n best! Enjoy… 

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Dagje Rotterdam? Hier ontbijt, lunch, dineer én snack je!
Sluiten