Renée
Renée Kids 30 mrt 2018
Leestijd: 1 minuut

Pak de zakdoeken: wat dit meisje doet voor haar rouwende leraar ontroert iedereen

Wat zijn kinderen toch fantastisch. Heb je de tissues klaarstaan? Want grote kans dat het volgende verhaal je minstens een brok in de keel oplevert. Price Lawrence, een rouwende leraar uit de Amerikaanse staat Alabama, kon namelijk rekenen op de steun van zijn klas na het overlijden van zijn schoonvader.

Rouwende leraar

Kinderen in groep zes hebben meer door dan je denkt, zo blijkt wel weer. Op Facebook doet Price zijn verhaal. ‘Vanmorgen konden mijn kinderen merken dat er iets aan de hand was. Toen ze vroegen waarom ik me niet zoals normaal gedroeg, vertelde ik dat de vader van mijn vrouw afgelopen weekend overleed en dat ik me zorgen maak om haar.’

LEES OOK: Vader deelt in viral post hoe het écht is om vier dochters op te voeden

Goede daad

De kinderen condoleerden hun basisschoolleraar en gingen verder met de dag. Totdat het pauze was. Eén van Price’s leerlingen besloot om iets voor haar rouwende leraar te betekenen. ‘Bij de deur gaf ik knuffels en high fives toen een meisje iets in mijn hand stopte’, vertelt Price. ‘Ze zei: ‘Dit is voor je vrouw. Ik weet dat het heel duur was toen mijn vader overleed en ik hoef vandaag toch geen ijsje.’

Bijzonder briefje

Wat kreeg Price in zijn handen? Een briefje met de woorden I’m sorry’ en een paar muntjes om mee te helpen met het betalen van de begrafenis. Is het niet bijzonder dat zo’n jong meisje zoiets doet voor haar leraar? Lees het hele bericht hieronder.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Scary Mommy

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Pak de zakdoeken: wat dit meisje doet voor haar rouwende leraar ontroert iedereen
Sluiten