Thea Tijssen
Thea Tijssen Beauty 16 jun 2016

Rouwende vrouw maakt elke dag een selfie en valt 56 kilo af

Als mensen ontzettend veel afvallen, zit daar vaak een (mooi) verhaal achter. Dat geldt ook voor Justine McCabe. Haar verhaal begint verdrietig: haar man pleegde zelfmoord, waardoor zij met twee kinderen achterbleef. Na een rouwperiode  (Justine kwam haar huis niet meer uit) stelden familie en vrienden voor dat de sportschool misschien afleiding kon geven. En dat pakte verrassend uit. 

Vlak na de dood van haar man sprak Justine met zichzelf af dat ze elke dag een selfie zou maken. Ze vertelde aan Caters News: ‘365 dagen lang selfies maken, was een van de eerste dingen die ik ging doen. Ik begon ermee toen ik nog middenin mijn rouwperiode zat – de eerste selfie is ook echt verschrikkelijk. Ik zie er zo gebroken en verdwaasd uit.’ Die selfies bleef ze ook maken in de tijd dat ze naar de sportschool ging. Ze woog 141 kilo, toen ze begon met trainen. Nu, een jaar later, is het resultaat verbluffend.

Probeer jij ook al tijden af te vallen, maar lukt het je maar niet? Dan ben je waarschijnlijk in een van de volgende valkuilen getrapt.

Standaard wafels als ontbijt

Justine is meer dan 56 kilo kwijtgeraakt. Ze trainde niet alleen in de sportschool, maar gooide ook haar voedingspatroon drastisch om. Ze ging bijvoorbeeld van een dagelijks ontbijt van drie wafels met ahornsiroop naar eiwit met avocado. Justine’s verhaal laat maar weer eens zien hoe sterk wilskracht kan zijn en dat volharden loont.

Dat afvallen ook romantisch kan zijn, bewijst het volgende koppel. Dit stel viel samen 60 kilo af voor hun bruiloft.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Rouwende vrouw maakt elke dag een selfie en valt 56 kilo af
Sluiten