Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Kinderen 8 mei 2019
Leestijd: 1 minuut

Yes er zijn foto’s! Meghan en Harry poseren voor het eerst met de baby

Afgelopen maandag (6 mei) werd de royal baby eindelijk geboren. Het wachten op de eerste beelden van baby is voorbij, al zullen we nog wel even moeten wachten op de naam! Wij nieuwsgierige mensen halen nu ons hart op, want de eerste foto’s van de kleine man zijn gedeeld.

Zie Harry en Meghan eens stralen! De kersverse ouders staan te zien op de eerste foto als gezin, en daar wordt toch iedereen vrolijk van? Vanmiddag vond het Lion King-achtige moment plaats, de baby werd voor het eerst aan de wereld getoond.

De eerste foto’s van de royal baby

De gelukkige Meghan Markle zei dat ze ‘de twee beste mannen van de wereld om haar heen’ heeft, terwijl ze poseerde met Harry en de baby. De baby is pas twee dagen oud, maar ze zijn al helemaal gewend aan hun nieuwe rol. Volgens Meghan is hij erg rustig. ‘Dat heeft hij van mij!’ reageerde Harry met een lach. Cute!

Helaas is er nog geen nieuwe informatie naar buiten gekomen over de naam. Wat we wél weten is dat het kind 3,2 kilo weegt en kerngezond is. Heb je ooit intens gelukkige mensen gezien? Hier komen ze:

royal baby
royal baby
royal baby

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

AD

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme