Yes er zijn foto’s! Meghan en Harry poseren voor het eerst met de baby

Afgelopen maandag (6 mei) werd de royal baby eindelijk geboren. Het wachten op de eerste beelden van baby is voorbij, al zullen we nog wel even moeten wachten op de naam! Wij nieuwsgierige mensen halen nu ons hart op, want de eerste foto’s van de kleine man zijn gedeeld.

Zie Harry en Meghan eens stralen! De kersverse ouders staan te zien op de eerste foto als gezin, en daar wordt toch iedereen vrolijk van? Vanmiddag vond het Lion King-achtige moment plaats, de baby werd voor het eerst aan de wereld getoond.

De eerste foto’s van de royal baby

De gelukkige Meghan Markle zei dat ze ‘de twee beste mannen van de wereld om haar heen’ heeft, terwijl ze poseerde met Harry en de baby. De baby is pas twee dagen oud, maar ze zijn al helemaal gewend aan hun nieuwe rol. Volgens Meghan is hij erg rustig. ‘Dat heeft hij van mij!’ reageerde Harry met een lach. Cute!

Helaas is er nog geen nieuwe informatie naar buiten gekomen over de naam. Wat we wél weten is dat het kind 3,2 kilo weegt en kerngezond is. Heb je ooit intens gelukkige mensen gezien? Hier komen ze:

royal baby
royal baby
royal baby

 

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum

AD

Reageer op artikel:
Yes er zijn foto’s! Meghan en Harry poseren voor het eerst met de baby
Sluiten