Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Work & Life 7 mrt 2019
Leestijd: 1 minuut

Op naar Lidl! Deze roze koelkast is weer in de verkoop (voor de helft van de prijs!)

Vorig jaar lanceerde Lidl een hele lijn met keukenartikelen in het roze: van broodrooster, staafmixer tot jawel, een roze koelkast! Vanwege het succes komt de koelkast weer terug in de schappen. En nóg leuker nieuws: je kunt hem nu ook nog eens scoren voor de helft van de prijs.

I mean.. een roze koelkast is toch onmisbaar in elk huishouden? Was je in augustus vorig jaar te laat, dan is dit dus héél goed nieuws.

Roze koelkast

De koelkast is – naast het feit dat hij roze is (moeten we überhaupt nog meer vertellen?) – ook nog eens lekker compact en in een retro stijl. De koelkast heeft drie glasplaten en één schuiflade, en er zitten nog drie extra opbergvakken in de deur. De inhoud van deze roze vriendin is 121 liter. Meer informatie over de koelkast vind je op de website van Lidl.

Wat je misschien nog wel het meest zou moeten overtuigen: vorig jaar was de koelkast 199 euro, en nu kun je hem vanaf vandaag scoren voor ‘maar’ 99 euro. Zorg wel voor wat versterking als je hem gaat ophalen bij Lidl, hij weegt namelijk 26 kilo ;-). Online bestellen is ook een optie, dat doe je hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Op naar Lidl! Deze roze koelkast is weer in de verkoop (voor de helft van de prijs!)
Sluiten