Redactie
Redactie 2. Promotions april 12, 2017

Samen op avontuur! 6 x de leukste uitjes straks met je baby

Nog even en je baby is er. Een klein mensje om voor te zorgen én om samen mee op avontuur te gaan. Want hoe klein je baby ook is, van een dagje op stap gaan met z’n tweeën worden jullie allebei blij. Het enige dat je nodig hebt is een handige kinderwagen mét een opbergvak voor de essentials. Veel plezier alvast!

Hier zes leuke uitstapjes waar zowel jij als je baby van gaan genieten. Allemaal lekker buiten, want frisse lucht is hartstikke goed voor je baby (en voor jou!). Mooie bijkomstigheid: je kind slaapt na zo’n heerlijk dagje ongetwijfeld als een roosje!

1. Kinderboerderij

Wie is er niet groot mee geworden? De kinderboerderij is een klassieker waar ook jouw kind zeker blij van wordt. Is je baby nog heel klein, dan zal hij genieten van alle geluiden van de diertjes en het lekker buiten zijn. Is je baby straks wat groter, dan kan ‘ie vanuit de kinderwagen schaapjes aaien en kijken naar al die lieve beestjes die hij vast al kent uit de boekjes. ‘Het geitje zegt?’ ‘Beh!’ ‘En een koe doet?’ ‘Boeh!’

2. Dierentuin

Ook de dierentuin is een bekend succesnummer. Bijna elk kind vindt dieren tenslotte fascinerend. Zelfs de allerkleinsten. Dat koppie als je baby voor het eerst een echte olifant of leeuw ziet of hoort. Briljant! En vooral ook hier de geluiden die de beestjes maken nadoen. Gegarandeerd goed voor een grote smile op dat snoetje of zelfs een dikke schaterlach.

3. Boswandeling

Een boswandeling is altijd heerlijk. Ook voor je kleintje die waarschijnlijk geen genoeg kan krijgen van het kijken naar die bewegende blaadjes en het schaduwspel van de zon die door de bomen schijnt. Lekker comfy in z’n kinderwagen komt ‘ie ogen tekort voor al dat moois. Is je baby straks wat groter, misschien is er wel een speeltuin of zelfs een pierenbadje om lekker in te spelen.

4. Uitwaaien op het strand

Een lange wandeling op het strand, kijken naar de golven, de overvliegende meeuwen en luisteren naar het geruis van de zee. Zelfs als je kind nog ieniminie is, een heerlijk uitje. De fles of borst geef je op het terras van een fijne strandtent. Is je baby wat groter is, dan kan ‘ie lekker spelen in het zand. Wel handig trouwens om een all-terrain kinderwagen met vierwielvering* te hebben, maar dat geldt voor al deze uitjes. Liefst met XXL mand om dingen in op te bergen, zodat je luiers, flesjes, schone kleren en andere handige zaken altijd bij de hand hebt!

5. Stedentripje

Misschien niet het eerste waar je aan denkt met een baby, maar een paar uur rondwandelen in een mooie stad is ook voor je kleintje hartstikke leuk. Er is super veel te zien en te horen, dus hoe jong je kind ook is, een prima uitje. Tussendoor even lekker een terrasje pakken en kijken naar alles wat er voorbij komt. Sla de winkels liever over. Trust us, shoppen kun je beter doen met vriendinnen.

6. Het park in

Leuk te combineren met punt 5, want de meeste grote steden hebben wel een fijn park. Ook hier zal die kleine genieten van de bewegende blaadjes en de gezellige geluiden van het stadspark, terwijl hij lekker in z’n kinderwagen ligt. Is je baby al wat groter, dan is er meestal ook een speeltuin te vinden waar je kind lekker even los kan gaan in de zandbak. Kan jij ondertussen even lekker met je gezicht in de zon.

Veel plezier!

* Pssst! Wij tippen de Joolz Geo kinderwagen voor als je lekker op pad wilt met je baby. Super makkelijk in het gebruik én vanaf april tijdelijk met €100 voordeel!

In samenwerking met Joolz

Reageer op artikel:
Samen op avontuur! 6 x de leukste uitjes straks met je baby
Sluiten