Redactie
Redactie Kids 24 feb 2017

Samen swipen naar de perfecte babynaam voor jullie kindje

Urenlang op internet zoeken, babynamen boekjes lezen en lijstjes maken met mogelijke namen. Een ontzettend leuke tijd, maar het blijft lastig om samen die ene perfecte naam voor jullie baby te vinden. Zwitsal heeft nu dé oplossing bedacht met een geweldige app die zich het best laat omschrijven als een Tinder voor babynamen.

Los van de uitdaging om de leukste naam voor je baby te vinden is het ook een ontzettend leuke periode. Een beetje het idee van de vakantie begint al met de voorpret en het zoeken naar de juiste bestemming. Zo is het ook met babynamen. De weg erheen is een groot deel van de fun. Met de Zwitsal babynamen app maak je die weg nog leuker. En onderweg vind je binnen no time jullie perfecte naam.

De app zal jullie namelijk inspireren en leert ook wat jullie voorkeuren zijn. Je kan zelfs de babynamen invoeren die jullie al in gedachten hadden.

Hoe werkt het?

Als je je aanmeld en registreert voor de app kun je meteen je partner uitnodigen om de app ook te downloaden. Voordat je begint met swipen en liken kun je al een aantal gegevens invoeren. Het geslacht als je het weet, of je een tweeling krijgt en je kunt eventueel namen van je kinderen invoeren om zo tot een passende naam te komen die matcht. Ook kun je namen invoeren die je al leuk vindt om je lijstje te complementeren.

En dan kan het swipen en vegen beginnen. Geef bij elke babynaam apart van elkaar aan wat jullie ervan vinden, en kom tot een of meerdere matches. Makkelijk en ontzettend leuk om te doen.

Als je eruit bent kun je de naam doorgeven en op het moment dat jullie Noah, Julie, Amber of … geboren is en je dat doorgeeft aan Zwitsal, maak je kans op een gepersonaliseerd cadeautje met naam en geboortedatum van jouw kindje.

Download de babynamen app

De app downloaden gaat simpel. Klik hier om naar de app store te gaan.

in samenwerking met Zwitsal

Reageer op artikel:
Samen swipen naar de perfecte babynaam voor jullie kindje
Sluiten