Samen vieren we Kerst

(advertorial)

Je kent vast wel iemand die het financieel niet breed heeft: je buurvrouw met drie kids, je moeder die het met haar magere AOW’tje moet doen of een vriendin die dit jaar geen sintcadeautjes kon kopen voor haar kids. In Nederland leven 2,5 miljoen mensen onder de armoedegrens. En voor die mensen wil Jumbo tijdens de feestdagen graag iets doen, maar daar is wel jouw hulp bij nodig!

Het aantal mensen die onder de armoedegrens moeten leven stijgt ieder jaar. Armoede en eenzaamheid gaan vaak hand in hand, omdat je in een sociaal isolement komt wanneer je nergens geld voor hebt. Ruim 30% van alle Nederlanders voelt zich eenzaam, waarvan ongeveer 1,2 miljoen ouderen.

Hoe kunnen wij deze mensen écht concreet helpen? Samen met haar klanten en een aantal maatschappelijke organisaties wil Jumbo zoveel mogelijk mensen helpen die het moeilijk hebben.

Wat kun jij doen?

Wil jij iemand anders in Nederland graag een fijne kerst bezorgen? Koop dan naast je eigen boodschappen een speciale coupon in de @Jumbosupermarkt. Deze coupons symboliseren een voor-, hoofd- of nagerecht en reken je bij de kassa af. Jumbo vult de donatie vervolgens aan: bij elke twee coupons, zorgt Jumbo voor een derde gerecht. Immers, #samenvierenwekerst.

Dus als je toch voor een heerlijk maaltje gaat de komende weken, bezorg dan ook een ander een speciaal kerstfeest. De donaties worden in week 50, 51 en 52 verdeeld onder de goede doelen in de vorm van kerstpakketten en kerstdiners op verschillende plekken in Nederland. De deelnemende goede doelen zijn: Het Leger des Heils, Voedselbanken Nederland, Nationale Vereniging de Zonnebloem, Nationaal Ouderenfonds, Humanitas, Vluchtelingenwerk Nederland, Stichting Sensoor, Coalitie Erbij en de MOgroep.

Reageer op artikel:
Samen vieren we Kerst
Sluiten