Rachelle Abbas
Rachelle Abbas Lifestyle 3 aug 2019
Leestijd: 2 minuten

Ben je een sarcastische vriendin? Dan mogen jouw vriendinnen zich gelukkig prijzen

Sarcasme is iets wat je moet bezitten. Dat kun je jezelf niet aanleren. En dat is goed nieuws voor jouw vriendinnen, want sarcastic girls make the best friends in the world. En dit is waarom:

1. Je bent een ster in compliming

Sarcastische meisjes doen aan ‘compliming’. En we horen je denken, wat ís dat? Nou: een compliment en een belediging in één zin gebruiken.

2. Je legt nergens een taboe op

Jij ziet nergens de schaamte van in. Elk onderwerp kan met jou worden besproken zonder dat het ongemakkelijk wordt. Je weet iedereen op zijn of haar gemak te stellen – zelfs met je sarcastische opmerkingen.

3. Je bent relaxed, ongeveer altijd

Waarom zou je je druk maken over iets waar je niks meer aan kunt veranderen? Precies, dat doe jij niet. Uiteraard gaat dat gepaard met de nodige sarcasme. Je weet je vriendinnen altijd in te laten zien dat het leven niet zo zwaar is als het soms lijkt. Maar ook als een vriendin je afzegt of een uurtje later komt ben jij niet zo snel over de rooie. Want ach, sarcasme lost een hele hoop op in het leven.

4. Je bent goed in luchtig discussiëren

Discussiëren met jou is zo erg nog niet. Je houdt het luchtig en dat maakt je de perfecte discussiepartner voor al je vriendinnen zonder dat jullie huilend uit elkaar gaan aan het einde van de avond. Een discussie met jou betekent in feite feest in plaats van ellende.

5. Je wordt niet boos als jij een keer De Sjaak bent

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme