Janne Vogel
Janne Vogel Kids 19 apr 2018

Hilarisch: 12 x sassy uitspraken en acties van onze kids

Kinderen kunnen af en toe verrassend scherp uit de hoek komen. En jep, ze lijken soms wel meer volwassen dan wijzelf. Van een bitchy opmerking tot aan de harde, volwassen waarheid: ze hebben vaak al meer in hun mars dan je denkt.

De volgende hilarische uitspraken en acties zijn ge-nie-ten.

via GIPHY

1.

We zaten in een restaurant toen mijn acht jaar oude dochter tegen de ouders van de drukke kinderen achter ons zei: ‘Let even op je kinderen. We proberen hier te eten.’
– k404fa9cca

2.

Ik vroeg mijn dochter waarom ze ‘s ochtends niet naast iemand gaat zitten in de bus. Ze antwoordde: ‘Nou, ik ben niet echt een ochtendpersoon en ik heb géen zin om te doen alsof ik moet lachen om iemands grapjes.’ Ze is vijf.
– victorial400f4329f

3.

We zaten net met de hele familie aan tafel toen mijn neefje van 2 vroeg: ‘Dus, hoe was jullie dag?’
– abbys4d3512ee3

4.

Ik draai avonddiensten, dus ik ben compleet uitgeput als ik mijn kinderen ‘s ochtend uit bed haal en klaarmaak voor school. Laatst pakte mijn 4 jaar oude kind mijn hoofd tussen zijn handen en zei heel serieus: ‘Mam, ga naar bed. Ik heb het onder controle.’
– stacytink94

5.

Ik nam mijn neefje van twee mee naar een speelpark, maar hij rende niet gelijk op de glijbaan af zoals de andere kinderen. In plaats daarvan verwelkomde hij de nieuwe bezoekers bij de ingang en schold hij iedereen uit die voordrong.
– ohmyger

6.

Mijn dochtertje van 5 vraagt iedere keer een bonnetje aan de taxichauffeur en bewaart ze in een mapje.
– hollycc

LEES OOK: 14 x grappige briefjes van wel heel eerlijke kinderen

7.

Als mijn dochter van 3 klaar is om te gaan slapen, zegt ze: ‘Nou, ik trek me terug. Slaaplekker!’ De eerste keer dat ze het zei plaste ik bijna in m’n broek van het lachen.
– susieunderpants

8.

In restaurants vraagt mijn dochter van 7 áltijd of ze haar appelsap in een wijnglas mag.
– joleehallt

9.

Mijn zoontje van 7 houdt van een bath bomb in bad. Hij spaart ze zelfs op voor zaterdagavonden zodat hij lekker kan relaxen en genieten.
– pror

10.

Mijn man en ik zaten middenin een scheiding en ik voelde me down en bang. Op een dag zei mijn kind van 9: ‘Het komt goed met ons. Het is beter zo, en dat is moeilijk.’ Het was het slimste dat iemand ooit tegen me zei.
– l421f3312

11.

Ik ben sommelier in een chic restaurant, dus mijn zoontje van 3 is niet vies van een beetje luxe. Hij weigert om snoep of taart te eten en heeft liever een rode snapper in botersaus met gestoomde worteltjes on the side. Iedere dag.
– b4853be3bb

12.

Ik vroeg mijn dochtertje van 8 laatst hoe haar dag was en ze vertelde dat het beter kon. Ik vroeg haar waarom, en ze zei: ‘Mensen.’
-jessicadavidh

Bron: Buzzfeed

Buzzfeed

Reageer op artikel:
Hilarisch: 12 x sassy uitspraken en acties van onze kids
Sluiten