Say Christmas! Familie neemt al 50 jaar dezelfde foto met de Kerstman

Een kiekje met de Kerstman is alleen leuk in je kinderjaren, zou je denken. Niet voor Carolyn Sedlak en haar twee kinderen. Zij gingen namelijk vijftig jaar lang, ja víjftig jaar, ieder jaar op de foto met de Kerstman. Hoe bijzonder is dat?!

Carolyn is intussen een vrouw van 74 jaar en heeft mooie herinneringen aan kerst met haar gezin. ‘Ik weet nog goed toen mijn zoon Frank voor het eerst bij de Kerstman op schoot ging, hij was elf maanden en hij vond het fantastisch. Het jaar erna ging mijn dochter ook mee. Na tien jaar vonden we eigenlijk dat we ermee door moesten gaan, maar ik had nooit gedacht dat we het vijftig jaar zouden volhouden’, vertelt Carolyn.

Vreselijke moeder

Sommige familieleden vonden het vreselijk dat ze elk jaar haar (al grote) kinderen meesleepte naar de Kerstman voor een foto, maar haar kinderen deden het graag. ‘We weten hoeveel zo’n foto voor onze moeder betekent, dus we doen er nóóit moeilijk over,’ zegt Frank, de zoon van Carolyn. Zelfs toen Frank en zijn zusje het huis uit gingen, zorgden ze voor een nieuwe foto.

De jubileumfoto

Volgende week gaat Frank samen met zijn zusjes Lisa en Kari naar de Kerstman om hun vijftigste foto te laten maken. Gewoon, in het winkelcentrum. Carolyn kijkt er weer naar uit. ‘Ik hang de foto’s altijd op en laatst ontroerde het me zo dat ik ervan moest huilen. Het zijn zulke mooie herinneringen…’

1974

1980

1984

1994

De vijftigste foto zal ongetwijfeld even stralend zijn, als je het ons vraagt!

Deze hysterische kinderen vinden het wat minder leuk bij de Kerstman op schoot…>

Reageer op artikel:
Say Christmas! Familie neemt al 50 jaar dezelfde foto met de Kerstman
Sluiten