Sophie Nortier
Sophie Nortier Work & Life 31 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Volle bush of een landingsbaan? Dit zijn de kapseltrends voor ehh… down there

De een zit elke paar weken bij de wax, de ander vindt het wel prima zo en haalt het scheermes pas tevoorschijn wanneer ze haar lijf weer in een badpak hijst (of ook dan niet). Allemaal prima natuurlijk, want er is niks zo persoonlijk als de schaamstreek. Maar mocht je toch benieuwd zijn naar wat de rest van de wereld eigenlijk doet of weer eens wat nieuws willen proberen, check dan de schaamhaartrends van dit moment!

De schaamhaartrends van it moment

Het zonnetje schijnt weer en de lentekriebels gieren weer door je lijf. Tijd om je lijf klaar te maken voor je bikini, of natuurlijk om je liefde te bespringen. Dit zijn de schaamhaartrends:

1. De Hollywood

Zoals je wellicht verwacht van de sterren in Hollywood, is deze stijl (ook wel de Sfinx genoemd) kaler dan kaal. Geen haartje meer te vinden, slechts een zijdezacht huidje. Kun je natuurlijk scheren, maar makkelijker is waarschijnlijk wel om een bezoekje te brengen aan de wax salon.

2. De Brazilian

De Brazilian is de meest bekende en daarmee ook de populairste trend. Je gaat hierbij zo goed als kaal, op een toefje natuurlijk haar op de venusheuvel.

3. De Landingsbaan

Tja, die naam… Maar eerlijk is eerlijk, het zegt precies wat het is: een strookje haar midden op de venusheuvel. Zodat, nou ja, je partner weet waar hij of zij moet zijn. Al gaan we ervan uit dat het daar natuurlijk niet echt voor nodig is. Deze kan smal of breed zijn, maar alleen het haar aan de voorkant wordt verwijderd. De rest blijft zitten waar het zit.
Makkelijks is hiervoor een goed scheermes te pakken, die goed scherp is en blijft. Daar kun je namelijk heel precies en glad mee aan de slag.

Alles wat jij (en je kind) wil weten over de eerste lichaamsbeharing én over scheren en ontharen

4. De Bermuda driehoek

Je zou bijna verwachten dat alles erin verdwijnt, maar zo ver willen we niet gaan. Deze vorm wordt ook gezien als de klassieke bikinilijn; je haalt alles weg wat buiten het bikinibroekje valt en knipt de rest van het schaamhaar een beetje bij. Wat er overblijft is een driehoekige vorm die heel natuurlijk oogt in de Y-vorm die de schaamstreek van voren heeft.

5. All natural

Lekker helemaal niks aan doen kan natuurlijk ook. Zo zijn we tenslotte ook gewoon gemaakt natuurlijk. Wel zo makkelijk ook!

Voor jezelf

Dames, dan natuurlijk nog even een belangrijke noot… want wat jij ook met je schaamhaar doet, doe je natuurlijk voor jezelf. Zodat jij je comfortabel voelt, of misschien zelfs wel de meest sexy vrouw op aarde. Net waar je zin in hebt. En als je partner er ook blij van wordt, is dat natuurijk een mooie win-win.

En nu we het toch over schaamhaartrends hebben… Weet je nog de vajazzle trend?

Scheer jij met een scheermesje? Met dank aan deze 4 tips krijg je een ultiem gladde huid

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Volle bush of een landingsbaan? Dit zijn de kapseltrends voor ehh… down there
Sluiten