Schattig! Deze baby heeft precíes dezelfde witte haarlok als haar moeder

Een typisch gevalletje van ‘de appel valt niet ver van de boom’. De 18 maanden oude baby MilliAnna heeft een witte haarpluk, op precies dezelfde plek als haar moeder, Brianna. Dit wordt veroorzaakt door de aandoening poliosis, waarbij bepaalde plekken huid niet genoeg melanine aanmaken. En bij MilliAnna en haar moeder zit die plek dus op preciés dezelfde plek.

Dat moeder en dochter exact dezelfde witte streep in hun haar hebben, is al bijzonder. Maar dat het bij meerdere familieleden voorkomt is echt uniek. MilliAnne’s oma én overgrootoma hebben zo’n zelfde witte haarpluk. Brianna hoopte tijdens haar zwangerschap al dat MilliAnne ook de bijzondere haarpluk zou erven: ‘Toen ik jonger was irriteerde ik me soms aan die pluk, maar uiteindelijk ben ik er van gaan houden. Het maakt me zelfverzekerd omdat ik mijn eigen, unieke uiterlijk heb.’

Anders is leuk!

‘Ik wil mijn dochter opvoeden met het besef dat ze prachtig is,’ vertelt Brianna verder. ‘Ze is speciaal, en moet niet luisteren naar alle gemene opmerkingen die mensen altijd maken.’ En wij zijn het helemaal met haar eens!

Even een reminder dat je nooit, nóóit je dromen moet opgeven. Wow! Vrouw met huidziekte vitiligo schopt het ver als topmodel

buzzfeed

Reageer op artikel:
Schattig! Deze baby heeft precíes dezelfde witte haarlok als haar moeder
Sluiten