Lisa van den Akker
Lisa van den Akker Relatie 22 nov 2019
Leestijd: 2 minuten

Oh kom er eens kijken: de leukste schoencadeaus voor ieder type partner

Is Sinterklaas er alleen voor de kinderen? Nee, natuurlijk niet. Jouw partner is ook heel zoet geweest dit jaar, dus die verdient zeker ook wat in zijn of haar schoentje. En weet Sint niet weet wat hij moet schenken? Wij deden wat zoekwerk voor je en kozen voor ieder type partner bijpassende schoencadeaus.

Hoe oud we ook worden, stiekem vinden we het allemaal nog leuk om Sinterklaas te vieren. Pakjesavond, schoen zetten, nog heel even dat magische gevoel van vroeger voelen. Denkt jouw partner daar ook zo over? Verras hem of haar dan met één van deze leuke schoencadeaus.

Vijf schoencadeaus voor je partner

Sta je weer in de winkel te staren naar de schappen? Niet nodig, wij zetten vijf soorten partners op een rij mét bijpassende schoencadeaus. Scheelt weer een hoop tijd.

1. De sportieveling

Heerlijk voor na het sporten, deze fris geurende doucheschuim van Rituals. De ‘Ritual of Samurai’ lijn is speciaal bedoeld voor moderne mannen, maar je hebt natuurlijk ook heerlijke varianten voor vrouwen. Je gooit deze stevige aluminium fles in de sporttas voor maar € 8,50.

rituals-sinterklaas-partner-famme.nl
Bron: Bol.com

2. De ouder

Opvoeden is niet altijd even makkelijk. Dit dunne boekje uit de serie ‘Omdenken’ kan je soms net even dat steuntje in de rug geven. Het boek illustreert hoe je de techniek van het omdenken kunt inzetten bij het grootbrengen van je kids. Geen zware kost, wel inspirerend. Voor slechts € 4,99 stop je hem in de schoen.

omdenken-famme.nl
Bron: Bol.com

3. De workaholic

Als carrièretijger kun je natuurlijk niet leven zonder koffie. Als je dan ook nog eens veel onderweg bent is een fijne reisbeker heel erg handig. Bovendien is deze mooie koffiemok ook nog eens heel milieuvriendelijk. Je speelt al voor Sinterklaas voor maar € 9,05.

koffiebeker-sinterklaas-famme.nl
Bron: Bol.com

4. De bourgondiër

Is jouw partner een echte bourgondiër? Dan houdt hij of zij vast van een drankje op zijn tijd. Deze mooie whiskey stones koelen het drankje zonder het te verwateren. Je kunt ze trouwens ook prima gebruiken in een ander drankje. Voor € 8,60 ontvang je negen stuks.

whiskeystones-partner-famme.nl
Bron: Bol.com

5. De gadgetfreak

Houdt jouw partner ook zo van muziek? Met deze handige draadloze bluetooth ontvanger tover je iedere audiopoort om tot een bluetooth receiver. Daarmee kun je probleemloos én draadloos op elke box of radio-installatie muziek streamen via je telefoon. Je shopt hem al voor € 7,79.

bluetooth-ontvanger-sinterklaas-partner-famme.nl
Bron: Bol.com

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Oh kom er eens kijken: de leukste schoencadeaus voor ieder type partner
Sluiten