Inga Stoit
Inga Stoit Kinderen 13 nov 2018
Leestijd: 2 minuten

Dit zijn de leukste schoencadeautjes voor jouw kleuter!

Vanaf 17 november kunnen de schoentjes weer gezet worden. De Sint is dan weer in het land en dat vraagt om leuke schoencadeautjes!

Wij selecteerden vast een leuke selectie schoencadeautjes voor je, waardoor je zelf niet meer hoeft na te denken over wat je nou moet kopen. Geloof ons: gegarandeerd succes! 😉

LEGO Duplo boerderijdieren

Dit is het perfecte schoencadeautje waar kleine dierenvriendjes enorm blij van worden. Bouw samen met je kind het kippenhok en speel met de kat, koet, kip of het biggetje. Bestel je cadeautje hier op bol.com voor €8,49.

Houten gereedschapset

Dit is een echt schoencadeautje voor Bob de Bouwers. De set bestaat uit en zaag, een hamer en een liniaal. De zintuigen van je kind worden gestimuleerd door de geur, het gewicht en het geluid van het gereedschap. Bestel ‘m hier bij Hema voor maar €3,00.

Play-Doh confetti

Met deze Play-Doh confetti 6-pack wordt elke creatie prachtig! Ieder potje heeft een andere kleur wat bijdraagt aan de meest kleurrijke knutselwerkjes. Er zitten ook 2 steek-vormpjes bij de set. Je koopt deze hier bij wehkamp voor €7,95.

Rekenen met Woezel en Pip

Dit is het schoencadeautje voor kinderen die van cijfers houden. Samen met Woezel en Pip gaan zij aan de slag met het oefenen, herkennen en benoemen van cijfers. Dit is de perfecte voorbereiding voor straks op school. Bestel dit cadeautje hier bij Zwijsen voor €5,99.

Magnetisch Visspel

Vang samen met jouw kind de mooiste vissen in het magische visspel. Het spel is gemaakt van mooi hout en heldere kleuren. Vang met behulp van de hengel de meest leuke visjes! Koop ‘m hier bij het Speelgoedpaleis voor €6,95.

Unicorn glitter tattoos

Hier maak je elk kind blij mee! Deze schattige unicorn glitter tattoos plakken ze maar al te graag op hun lichaam. Je koopt ze hier bij Ilovespeelgoed voor €4,50.

Zeemeermin of haai deken

Dit is een dekentje waar menig kind blij van wordt. Kies voor de zeemeerminvin of voor de haaienvin en daarmee heb je een heerlijk knus schoencadeautje voor de kleintjes. Je vindt hem in de schappen bij de Action voor €4,98.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Een goed begin van je weekend met de mooiste verhalen van Famme