Rachelle Abbas
Rachelle Abbas | LinkedIn Kids 16 nov 2018

Mega tip! Deze schommel in huis is niet alleen knap, maar bezorgt je kind ook uren plezier

Wie zegt dat schommels alleen voor buiten zijn? No way! Het is hartstikke leuk (vooral voor je kleine) om binnen te schommelen. En dan hoeft het niet eens in de kinderkamer, waarom geen schommel in de woonkamer?

Als je het een beetje slim aanpakt kun je de schommel zelfs weer uit de woonkamer halen als je kind er niet mee speelt. Met deze schommel is dat overigens niet eens nodig – die hangt gewoon knap te wezen in de woonkamer.

Schommel in huis

Het is natuurlijk wel belangrijk om voor een veilige plek te kiezen. Niet in de buurt van voorwerpen die zo omgestoten kunnen worden, en denk ook aan de hoogte van de schommel. Als je kind er zelf in kan klimmen als jij net even de andere kant op kijkt kunnen er vervelende ongelukken gebeuren. De zwarte beauty is van Done by Deer en je vindt hem hier voor €49,95

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Soms heb ik een idee en de ene keer is het een goed idee en in dit geval was het een geniaal idee 😛. Best buy van afgelopen maanden (voor zowel het interieur als kind) is deze schommel geweest. Pip heeft hier zoveel plezier van. Wanneer ze er zelf niet inzit wordt pop geduwd en als ie niet wordt gebruikt hangt ie knap te wezen in de woonkamer. Overal staat vanaf 1 jaar, maar de kleinste mini die er bij ons in heeft gezeten was 7 a 8 maanden en schaterde het uit dus leuke (cadeau) tip voor alle kleintjes vanaf het moment dat ze kunnen zitten 👧🏼👦🏻 !

Een bericht gedeeld door Rachel van Sas (@dehuismuts) op

Vastmaken

Je moet bij deze schommel wel rekening houden met de lengte van het touw. Het touw dat aan de schommel zit is namelijk kort – je kunt hem het beste verlengen met een extra touw. Je kunt hem vastmaken door twee plaatjes in het plafond te schroeven (die je bij de bouwmarkt kunt halen) waar een lus of haak aanzit, om vervolgens weer de schommel aan te hangen. Je kunt ook kiezen voor haken waardoor je de schommel ook weer weg kunt halen als je kleine in bed ligt en het in de weg begint te hangen.

Heb jij een schommel in huis hangen? Laat ons (en andere moeders) inspireren op het Mamaforum

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
Mega tip! Deze schommel in huis is niet alleen knap, maar bezorgt je kind ook uren plezier
Sluiten