Redactie
Redactie Lifestyle 8 jun 2014

School dolfijnen redt meisje van de dood

Wow! Dit is wel heel erg bijzonder. Een groep onderzoekers van de Ocean Conservation Society was het gedrag van een school Fles Neus Dolfijnen aan het bestuderen aan de kust van Los Angeles. Wat er toen gebeurde?

Een van de dolfijnen verliet de groep en zwom als een gek richting een 18-jarig meisje die bezig was te verdrinken, zo ongeveer 5 kilometer van de kust. De rest van de dolfijnen volgden gauw en verzamelden zich om het, zo leek, levenloze lichaam. De groep vormde een ring om het meisje heen, zodat de researchers haar konden vinden. Het meisje was van top tot teen in kleren gehuld en droeg een briefje met zich mee. Ze wilde zelfmoord plegen.

Hevig onderkoeld

Het meisje stak moeizaam haar hand op en riep in gebrekkig Engels om hulp. Ze werd onmiddellijk uit het water getild en naar de dichtstbijzijnde haven gebracht, waar ze in het ziekenhuis kon herstellen van hevige onderkoeling.

Als we haar niet hadden gevonden, de dolfijnen ons niet naar haar hadden geleid, was ze gestorven – Ocean Conservation Society

Dolfijnen staan bekend om hun hulp aan verdwaalde mensen op zee en schrikken haaien af, maar dit slaat echt alles.

Reageer op artikel:
School dolfijnen redt meisje van de dood
Sluiten