Rachelle Weiler
Rachelle Weiler Work & Life 26 dec 2019

Post-Christmas Chill: Seizoen 2 van creepy serie YOU staat nu op Netflix

Je kan waarschijnlijk geen pap meer zeggen, en je bent bekaf van alle Kerstborrels, -diners en familiebezoekjes. Grote kans dat je vandaag gewoon he-le-maal niets meer wil doen. Wat dacht je dan van seizoen 2 van de hitserie ‘YOU’?

Zet een kop thee, draai de verwarming een paar graden hoger en installeer jezelf met een laatste kerstkransje lekker op de bank. Tijd voor rillingen over je rug, nu het tweede seizoen van deze serie op Netflix staat.

Seizoen 1 was een klapper

Prijs jezelf gelukkig als je seizoen 1 nog niet hebt gezien, want hoe meer afleveringen er nog op je wachten, hoe beter, toch?
De echte liefhebbers die het eerste seizoen wel al hebben gezien, weten al wat ze kunnen verwachten. Een liefdesdrama in de moderne en bovenal mobiele tijd waar we in leven, gemixt met een ongezonde dosis bemoeienis van hoofdrolspeler Joe.

De rol wordt gespeeld door Penn Badgley, die de meeste vrouwen wel kennen van Gossip Girl, de ultieme hitserie die te zien was tussen 2007 en 2012.
Daar speelde Penn echter nog een lieve jongen met het hart op de juiste plek. Dat is in de serie ‘YOU’ wel anders.

Hier speelt hij een eigenaar van een oude boekenzaak, met een duister liefdesverleden. Terwijl je via flashbacks steeds meer te weten komt over zijn mysterieuze ex Candace, zie je hoe Joe verliefd wordt op Beck. Een intense relatie volgt, maar neigt langzaam maar zeker steeds meer naar het ongezonde.
Hij is bereid alles voor de relatie op te geven, en wil alles, tot in de kleinste detail weten over zijn vriendin. Dit neemt behoorlijk griezelige vormen aan.

Seizoen 2

Het volgende seizoen beloofd een spektakelstuk te worden! We gaan meer zien van Candace, de ex van Joe, en we zien de bibliothecaris zichzelf in steeds moeilijkere bochten wringen om zijn impulsieve verlangens verborgen te houden voor de buitenwereld. En waar het eerste seizoen zich voornamelijk afspeelt in downtown New York, is Joe voor het tweede seizoen afgereisd naar Los Angeles. Hier hoopt hij zijn duistere verleden achter zich te kunnen laten.

Meer weten over deze bizarre serie en het tweede seizoen? Kijk hieronder dan alvast de trailer. We hebben je gewaarschuwd en hou in het achterhoofd: kijk altijd achterom!

Lees ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Post-Christmas Chill: Seizoen 2 van creepy serie YOU staat nu op Netflix
Sluiten