Redactie
Redactie Persoonlijk 6 feb 2018

Dit wil jouw man het allerliefste op Valentijnsdag

Valentijnsdag, you love it or you hate it. Maar wat kan er nu eigenlijk mis zijn met het vieren van de liefde? Breek jij je ook het hoofd over waar je je wederhelft echt blij mee kunt maken op Valentijnsdag? Zoek niet verder, want de oplossing is zo simpel. Mannen willen namelijk het liefste seks op Valentijnsdag in plaats van een cadeau.

Seks op Valentijnsdag

Uit een onderzoek uit 2016 blijkt dat mannen het liefste seks willen in plaats van een een cadeau op Valentijnsdag. En dat snappen we, want de dag van de romantiek hoort nu eenmaal gevuld te zijn met precies dat: romantiek. En als we heel eerlijk zijn en kijken naar waar we nu staan op de romantiek-thermometer, dan beseffen we dat de meter niet uitslaat in het rood. En om van blauw naar rood te gaan is wel het een en ander nodig.

Seks is belangrijk voor verbinding en is de sleutel tot een gelukkige relatie

Want de combinatie van kinderen, een gezin runnen en vaak ook nog werken gaat ons niet in de koude kleren zitten. Het sluitstuk van onze focus en aandacht op een dag is vaak de romantiek in de slaapkamer. Toch is seks tussen twee mensen ontzettend belangrijk voor verbinding en de sleutel tot een gelukkige relatie. En eerlijk is eerlijk, als we ervoor gaan is het ook ontzettend fijn.

Valentijnscadeau én seks

Om de zin en schwung weer helemaal back on track te krijgen tippen we toch een Valentijnscadeau én seks! Want als je beide combineert heb je een winnende combinatie. Het is bewezen dat het gebruik van seksspeeltjes je relatie juist versterkt en een hernieuwde energie en passie in je relatie brengt.

Check daarom eens de speciale Valentijnspagina van de prettige winkel EasyToys. Speciaal voor Valentijn stelden ze een pakket samen met flinke korting waar alles in zit om elkaar te verwennen. De ‘Better Together Valentijnsbox’ is een luxe cadeaupakket, gevuld met de leukste toys en accessoires.

Valentijnsdag seks easytoys

Hier koop je de Better Together Valentijnsbox.

In samenwerking met EasyToys

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Dit wil jouw man het allerliefste op Valentijnsdag
Sluiten