Series die je gezien moet hebben

We bij Famme zijn al een tijdje aan het Netflixen geslagen. En nee, we hebben geen aandelen in het bedrijf. De beste, spannendste en grappigste series kijken wanneer het jou uitkomt, het is simpelweg verslavend! Ieder verloren uurtje kijken we onze partners aan en zeggen: ‘Zullen we nog een afleveringetje?’ Sommigen nieuw, anderen wat ouder, dit zijn onze must-see’s op Netflix:

House of Cards

Machtsmisbruik, intriges en vuile spelletjes achter de schermen van de Amerikaanse regering. Kevin Spacey vertolkt de rol van de genadeloos ambitieuze politicus Francis ‘Frank’ Underwood, die over lijken gaat om zijn doelen te bereiken.

Orange is the new Black

Piper Chapman wordt veroordeeld tot 15 maanden gevangenis voor het smokkelen van drugsgeld van haar voormalige liefde Alex Vause. Ze verruilt noodgedwongen haar fijne leventje in New York voor het leven binnen de muren van een vrouwengevangenis.

Parenthood

Maak kennis met de familie Braverman: vader Zeek en moeder Camille en hun vier volwassen kinderen. Ieder worstelt met typische ouder ‘problemen’: de balans vinden tussen carrière, opvoeding, liefde en romantiek. Hilarisch, hartverwarmend en vooral oh zo herkenbaar!

The Killing

In de Deense thrilerserie The Killing (Forbrydelsen) volgen we de eigenwijze inspecteur Sarah Lund die de meest spannende moordzaken onderzoekt. Een politieserie op z’n best, vinden wij.

Homeland

In de hitserie Homeland speelt Claire Danes een CIA-agent die ervan overtuigd is dat een Amerikaanse marinier spion is van Al Qaida. De serie was eerder al te zien op Nederland 3, maar wie de afleveringen gemist heeft kijkt ze nu lekker terug.

American Horror Story

Voor wie wel houdt van wat goede horror is er de hitserie American Horror Story. Ieder seizoen heeft een eigen verhaallijn en personages, allemaal even griezelig spannend.

Breaking Bad

Als je ‘m niet al had ontdekt: deze steengoede serie gaat over scheikundeleraar Walter White die, nadat hij te horen heeft gekregen dat hij niet lang meer te leven heeft, besluit geld te gaan verdienen met het maken van chrystal meth.

Niet bekend met Netflix? Via deze streaming dienst kun je makkelijk films en series kijken voor een vast bedrag per maand. De dienst werkt via internet en je kijkt makkelijk je favoriete programma via je PlayStation, Wii, Xbox, computer, smartphone, tablet en meer!

Reageer op artikel:
Series die je gezien moet hebben
Sluiten