BREAKING NEWS: Sex and the City krijgt ein-de-lijk een vervolg!

Hoezo is bingewatchen van deze tijd? Jij hebt dit fenomeen jaren geleden uitgevonden. Jouw favo series waren dan wel niet digitaal beschikbaar, maar jouw dvd collecties logen er niet om. Van Charmed, Friends en natuurlijk hét vrouwenprogramma Sex and the City: jij vermaakte je uren – kuch, weekenden – lang!

En er was altijd sprake van tranen met tuiten als de serie tot een einde kwam. Ja, we konden weer van vooraf aan beginnen, maar we verlangden stiekem naar meer. Gelukkig verscheen Sex and the City ook op het witte doek, maar stiekem waren we wel héél benieuwd naar hoe de rela van Carrie en Mr Big verliep na hun verzoening in Parijs.

Geweldig nieuws

En we hebben heel goed nieuws voor je. Sex and the City krijgt nu EIN-DE-LIJK het vervolg dat de fantastische serie verdient. De schrijfster van de serie boeken- Candace Bushnell – heeft zich gefocust op een nieuw exemplaar. Is There Still Sex in the City? is een feit. Paramount TV kocht binnen no time de rechten van het boek en deelt het grandioze nieuws dat het boek wordt doorvertaald naar een tv-serie.

via GIPHY

Vriendschap, liefde en seks zullen nog steeds centraal staan, maar de focus zal – net zoals in het nieuwe boek – komen te liggen op vrouwen van 50 jaar en ouder. Sex and the City doorbrak een hoop taboes voor een hele generatie vrouwen. Paramount TV is blij dat zij dit ‘statement’ kunnen vervolgen voor vrouwen in een oudere leeftijdsgroep.

Het boek Is There Still Sex in the City? kun je vanaf augustus tussen de boekenplanken vinden. De serie laat nog even op zich wachten, maar wij hebben het gevoel dat ons geduld rijkelijk zal worden beloond!

via GIPHY

Lees ook: ZIEN! De volledige trailer van de Disneyfilm Aladdin is gereleased

Laatste reactie
0 reacties totaal
Nog geen reacties
Praat mee op het forum
Reageer op artikel:
BREAKING NEWS: Sex and the City krijgt ein-de-lijk een vervolg!
Sluiten