Soraya Vogelaar
Soraya Vogelaar Horoscoop 12 mrt 2018
Leestijd: 4 minuten

Smullen! Dit Sex and the City-personage ben jij volgens je sterrenbeeld

Haal je Cosmo’s en Manolo’s maar tevoorschijn! Het moest er ooit van komen: het moment dat de twee leukste dingen ooit samenkomen. Horoscopen en Sex and the City. Kon jij je altijd moeiteloos verplaatsen in Charlotte? Of kun je zonder blikken of blozen de Miranda in je vriendinnengroep aanwijzen? De sterren geven voor eens en voor altijd duidelijkheid wie wie is.

Ram

Mr Big. Zelfverzekerd, dominant, gemotiveerd en onafhankelijk: that’s you! Jij hebt alle goede eigenschappen die Mr. Big ook heeft. Je bent impulsief en gepassioneerd. Eigenschappen die ervoor zorgen dat je altijd jong van geest en een leuk mens blijft.

Stier

Steve Brady. Net als Steve ben jij altijd praktisch en geduldig ingesteld. Saai? Nee! Je bent een echte rots in de branding waar iedereen op aan kan. Stiekem ben je ook net zo koppig als Steve, Stier. Jouw gezin, vriendinnen en kennissen weten wat ze aan je hebben.

Tweelingen

Jack Berger. Weet je nog dat Carrie in Sex and the City vertelde dat ze zo goed kon kletsen met Jack? Ze had het net zo goed over jou kunnen hebben, Tweelingen. Jij knoopt gemakkelijk met jan en alleman een gesprekje aan. Je stort je vol enthousiasme in de meest uiteenlopende onderwerpen.

Kreeft

Aidan Shaw. Ach, die gevoelige, lieve en zorgzame Aidan. Hij hield simpelweg teveel van Carrie. Herkenbaar Kreeft? Ook jij laat je graag meeslepen door alle emoties die op je pad komen. Het grote voordeel: je bent zo loyaal als het maar kan. Net als Aidan heb je zo nu en dan een creative uitspatting nodig, om al die gevoelens te verwerken.

LEES OOK: Dit is wat je sterrenbeeld je over jouw libido vertelt

Leeuw

Carrie Bradshaw. Dit wist je natuurlijk al, Leeuw. Jij bent onbetwist de ster van de show. Net als bij Carrie draait ook jouw hele vriendengroep (en eigenlijk het hele leven op zich) om jou heen. Jij brengt je dagen het liefst shoppend door en doet daarna nog graag een drankje met de meiden. Voor jou is het leven een groot feest met of zonder Mr. Big.

Maagd

Charlotte York – Goldenblatt. Zo keurig, zo verfijnd. Dat is Charlotte en dat ben jij ook Maagd. Neem maar van ons aan: daar mag je trots op zijn. Je doet nog liever mee aan Expeditie Robinson dan dat je je ooit onfatsoenlijk tegen een ander gedraagt. Net als Charlotte ben je een echte perfectionist en sta je altijd klaar om anderen te helpen.

Weegschaal

Harry Goldenblatt. Nu denk je waarschijnlijk: wat, waarom?! Hij is kaal! Geen paniek Weegschaal, het zit ‘m in het innerlijk. Jij hebt een onbetwist gevoel voor rechtvaardigheid en zou het dan ook perfect doen als advocaat. Guess what? Harry is advocaat.

Schorpioen

Samantha Jones. Die zag je zelf ook wel aankomen, toch? Al nippend aan een Cosmo alle ins en outs over je seksleven delen: dit is je op het lijf geschreven Schorpioen. Assertiviteit en loyaliteit zijn ook karaktereigenschappen die bij jou passen. Je bent als Samantha een stoere vrouw die geen blad voor de mond neemt.

LEES OOK: Deze karaktertrekjes op basis van je sterrenbeeld vinden mensen leuk aan jou

Boogschutter

Smith Jerrod. Jij bent de globetrotter onder de sterrenbeelden. Net als de knappe Smith. Jullie zijn allebei makkelijk in de omgang, heel relaxed én een tikkeltje ondeugend. Met je scherpe sarcastisch gevoel voor humor, heb je net als Smith moeiteloos de aandacht van anderen te pakken. Houd die good vibes vast, Boogschutter!

Steenbok

Miranda Hobbes. Ieder meisje wil stiekem Miranda zijn, maar dit recht is alleen voor jou weggelegd, Steenbok. Jij bent het wandelende evenbeeld van haar beste karaktereigenschappen. Miranda kent haar prioriteiten. Jij bent net zo ambitieus en vindt familie net zo belangrijk. Maar neem het leven niet al te serieus, uitgaan met je vriendinnen mag best. 😉

Waterman

Stanford Blatch. Net als de excentrieke Stanford leef jij je leven zoals jij dat wilt. Iedereen is dol op de energie die jij uitstraalt. Orignele outfits en een ongekend optimisme: als ze ooit een vrouwelijke versie van Stanford zoeken, ben jij het. jullie hebben allebei een hart van goud. En het leven wordt een heel stuk leuker met jou erbij.

Vissen

Aleksandr Petrovsky. Deze man is net zo mysterieus en ongrijpbaar als jij, Vissen. Het gaat natuurlijk wel over de periode vóór Parijs. Jullie zijn allebei creatief en romantisch. En jullie bekijken het leven het liefst door een roze bril. Oppervlakkig? Absoluut niet. Net als Aleksandr ben je hartstikke slim. Je hebt een ijzersterke intuïtie waar je altijd op kan rekenen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Brit+Co

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Smullen! Dit Sex and the City-personage ben jij volgens je sterrenbeeld
Sluiten