Commerciële Redactie
Commerciële Redactie Partnerbijdrage 19 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Het is net kunst! 5x sextoys die gezien mogen worden

Dildo in de kluis, balletjes weggemoffeld in een oude sok en de vibrator weggestopt ver achterin je kast. Herkenbaar? Stop daar maar mee, want deze sextoys zouden niet misstaan als kunst op je nachtkastje!

1. Kleurrijk tafereel

‘Taste the rainbow’ is voorbehouden aan een merk dat kleurrijke snoepjes met fruitsmaak produceert, maar zou ook zeker niet misstaan als slogan voor de nieuwe toys van PMV20. Laat je niet foppen door de schattige kleurtjes en koosnaampjes als ‘Rabbit’ en ‘Dolphin’ want in de speeltjes schuilen krachtige motoren die jou binnen no time naar een kleurrijk hoogtepunt brengen. Wat zeg je nou zelf: zonde om op te bergen, toch?

2. Mysterieus en minimalistisch

Heel eerlijk? Als je de Lelo Alia voor ons zou neerleggen, zouden we niet direct denken aan een vibrator. Dat komt vooral omdat hij in niets lijkt op hoe een vibrator er in de hoofden van de meeste mensen uit hoort te zien. Het eivormige, goud met roze exemplaar kun je daarom gerust op je nachtkastje laten liggen.

3. Glazen genot

Een glazen dildo klinkt misschien een beetje tricky, maar dat valt hartstikke mee. Sterker nog: een glazen exemplaar heeft eigenlijk alleen maar voordelen. Zo zijn ze makkelijk schoon te maken, kun je ze opwarmen of afkoelen om het net wat spannender te maken tussen de lakens en zien deze sextoys er bijzonder classy uit. Als je er eentje in de woonkamer op een sokkel zou zetten, zou je hoogstwaarschijnlijk flink wat mensen voor de gek kunnen houden.

4. Glitter and glamour

Marilyn Monroe had het niet beter kunnen zeggen: diamonds are a girl’s best friend. En diamanten verstop je niet, nee, die mogen gezien worden. Net als deze buttplug. Het schattige diamantje geeft ‘m een luxe uitstraling. Vergeet ringen, oorbellen en kettinkjes, want als deze buttplug op z’n plek zit, dan heb je pas een indrukwekkend sierraad te pakken.

5. Mini formaat, groot plezier

Is het een lipstick, een kogelhuls of artsy woondecoratie? Nee, nee en nog eens nee. Het is een mini vibrator in een wel heel leuk omhulsel. Door het kleine formaat neem je deze sextoy gemakkelijk mee in je tas en omdat rose gold helemaal in is, hoef je je niet te schamen als ie per ongeluk uit je tas floept. Geloof ons: niemand heeft iets door!

In samenwerking met EasyToys

Iedere zaterdag het beste van Famme in je mailbox 🙆🏻‍♀️

Begin je weekend goed met de mooiste verhalen van Famme

Reageer op artikel:
Het is net kunst! 5x sextoys die gezien mogen worden
Sluiten