Shopping: 6 fijne webshops voor kinderkleding

Kids

Voor moeders met drukke levens is er niks fijners dan online kleding kopen voor je kinderen. Als je eenmaal de maat en de favoriete merken weet is het haast verslaven op de leukste webshops voor kinderkleding af te struinen. Helemaal met dit niksig weer. Dit zijn de allerfijnste.

My Little dressup


Kinderen zijn niet vies van een verkleedpartij, sterker nog ze hullen zich het liefst iedere dag in mama’s kleren. De bedenkers van My Little Dressup gunnen kinderen iedere dag een magische verkleedpartij met chique kleding die niet te groot is.

Orange Mayonnaise


In deze webbouttique scoor je baby, kids en tienerkleding. Bijzondere (high end) merken, woonaccessoires en speelgoed zijn slechts een klik bij je vandaan. Laat je inspireren op de ‘Shop The Look’ pagina als je door de bomen het bos niet meer ziet, want kiezen is moelijk als er zoveel moois te koop is.

Maysons


Heb jij allemaal mannen en zie jij overal alleen maar hippe meisjeskleding? Op Maysons verkopen ze exclusief kleding voor stoere jongens tot een jaar of 10.

Finch and Agnes


Duurzame, minimalistische kleding voor je baby of kleuter, dat is wat Finch and Agnes te bieden heeft.

Toddlersandtees


Op Toddlersandtees vind je een verzameling van mooie merken geselecteerd door Danielle, moeder met een goede smaak! Ze wilde graag moeilijk verkrijgbare merken aanbieden waarbij comfort en duurzaamheid zeker niet onbelangrijk zijn.

Bambooz


We hechten steeds meer waarde aan ecologische en fair trade kinderkleding. Dat is precies waar Bambooz voor staat. Nog een pluspunt is ‘De Grow Up Club’ waar je te kleine kleding kunt retourneren, dit levert 30% van de aankoopprijs op voor nieuwe aankopen bij Bambooz.

Meer leuke content? Like ons op Facebook