Shoptip: sieraden van Sam&Haas

Ken je het sierdenmerk Sam&Haas al? Nee? Spurt dan naar de Bijenkorf want daar is de lijn van de bekende mama’s Bibi van der Velden, Katja Schuurman en Tara Elders sinds deze week te koop.

Wij worden erg vrolijk van de kettingen en armbanden voor jou en je kind. De ontwerpen zijn serieus en speels tegelijk, met een mondharmonica, bellenblaas en fluit die het echt doen? Maar zeker ook het verhaal erachter is mooi. Zo is alles fairtrade gemaakt. Dat kost misschien ietsje meer, maar je hebt een speciaal en tijdloos sierraad waar je een leven lang plezier van hebt.

Fairtrade

Katja: “Sam&Haas leven in een sprookjesachtige wereld maar hebben tegelijkertijd een serieuze, echte boodschap. Ze vinden dat het plezier van de een niet ten koste mag gaan van het geluk van de ander; iedereen moet beter worden van Sam&Haas! Daarom is alles wat Sam en Haas maken eerlijk en duurzaam. Alle sieraden zijn gemaakt van eerlijk zilver en Fairtrade goud.”

Ontwerpster Bibi: “Als ambassadeur van het Goed Goud programma van Solidaridad heb ik zelf al meerdere malen aan den lijve ondervonden hoe belangrijk het is, voor zowel mens als milieu, om met duurzame materialen te werken.”

Tara: “Sam&Haas zijn oerHollands en sprookjesachtig tegelijk. Ondeugend met het hart op de goede plek. Speels omdat het mag en serieus omdat het moet!”

Naast de sieraden zijn er ook boekjes met de avonturen van Sam&Haas. Want Sam en Haas, die hebben een goed verhaal.

Reageer op artikel:
Shoptip: sieraden van Sam&Haas
Sluiten